Felix Magath
0

"Schalke je premekan za osvajanje Bundeslige"

Totalsport
Trener nogometašea Schalkea Felix Magath u programu njemačke televizije Sport1 je izjavio da je njegova momčad ''premekana'' za osvajanje naslova u Bundesligi.

Schalke je u zadnja dva kola pretrpio dva poraza. Klub je prošlog vikenda kao domaćin izgubio od Bayerna 2-1, a u subotu je bio poražen na gostovanju kod Hannovera s 4-2.

Četiri kola prije kraja prvenstva je Bayern najbliži osvajanju naslova prvaka, jer ima dva boda prednosti pred Schalkeom, a šest bodova više od Bayera, s kojim je u subotu u Leverkusenu odigrao 1-1.

  • Moja momčad nije nedovoljno dobra za osvajanje naslova prvaka, ali je jednostavno premekana. Nismo pokazali potrebni pobjednički mentalitet kada je bilo najvažnije. Izgubili smo samopouzadnje nakon poraza od Bayerna – izjavio je Magath, bivši Bayernov trener koji je prošle sezone vodio Wolfsburg do svog prvog naslova njemačkog prvaka u povijesti.

Tada je Magath često izjavljivao kako Wolfsburg ne može izdržati tu utrku za titulu u Bundesligi, samo da bi na kraju njegova momčad slavila veliki uspjeh. Na sugestiju kako opet pokušava sprovesti istu strategiju, davati izjave koje nagovještavaju da je njegova momčad odustala od borbe za titulu kako bi se Bayern ''uljuljkao'', samo se nasmijao.

  • Ne želimo pokvariti Bayernov ''party''. Uživali smo u izvrsnoj sezoni u Schalkeu i možemo je završiti sa stilom.