Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast. Najmanje sto mi mozemo uraditi jeste da prestanemo sipati gorivo na njihovim pumpama. Naravno, kad bi mi bili karakter ali nismo.
čuj prestanemo? pa zar ima iko normalan da tu sipa? samo hifa jarane
trebas se raspitati odakle hifa kupuje gorivo, vjerovatno iz bosanskog broda, a odakle oni dobivaju gorivo? pa vjerovatno naftne industrije srbije koja je u vlasnistvu, trebam li ti reci koga
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poštovanje!
bojkotujemo Gazprom
Uvijek od fudbala krene neka vrsta podrske, ne kaze se kaze "vise od igre" kada bi ovako nastavili definitivno bi smirli donekle situaciju jer su se svi digli na noge.
Ne kaze se dzaba "vise od igre"*
Vec su problemi u Sberbank,kao pao sistem pa ko ima ustedjevinu ili racun ne moze uzet pare...ko ce znat...
Auuuuhhh,kakav udar na Rusiju,staje ofanziva koliko sutra
Hocel Hifa kupit Gazprom?
Rusi će sebi napraviti štetu u cijelome svijetu, njih će mrziti više od RS-a (šumske).
Kakav potez...BRAVO!!!
Bravo Schalke, veliki ste klub. Nas Bajramovic i Kolasinac su bili dio vase bogate historije. Želim im povratak u Bundesligu i Ligu prvaka. Sjecam se jedne godine da su za 1bod izgubili titulu od Bayerna i krivo mi bilo. Ebe sand je tada bio u napadu.
i ja sam sipao gorivo samo na gazpromu, a od danas to vise ne radim...ja nisam neki bitan faktor sto ne sipam vise kod njih 20,30 KM sedmicno ali kad bi svi sto sipaju na gazpromu prestali da sipaju tamo to bi puno znacilo, valjda neciji zivot tamo u ukrajini vrijedi dosta vise od 5,10 pfeninga po litru???
Tako i treba. Veliki Šalke iz Gelsenkirchena!
Evropa je ovo i omogucila Rusima, godinama kupovinom plina i nafte... i za sve te godine nisu pronasli nikakvu alternativu... i sta cemo sad
pa ovo ce Gazpromu biti jos veca reklama nego sama reklama, ali pohvalan cin u svakom slucaju
Sad će i crvena zvezda isto! Kako da nose logo zemlje koja isto čini Ukrajini što je NATO učinio njoj.Srbi su pravedni i slobodarski narod i mrze tiraniju,jel'da?
Ja vise ne tocim na Ruskim pumpama. Samo Hifa i INA ni ove privatne male pumpe jer bagra ne kupuje naftu od Arapa
INA/EP je u vlasnistvu madjarskog Mol-a, odakle madjari nabavljaju naftu ne znam, koga Madjarska podrzava ne znam. Znaci ostaje slovenski Petrol, odakle je oni dobavljaju ni to ne znam.
“Za nepoostivanje ili prekid ugovora stranka je duzna isplatiti iznos predvidjen do kraja ugovora”. Jeste pametni, sad im morate dat par miliona eura unaprijed 😅
Gdje to pise kad su sankcije u pitanju? 😂 tad ne vrijede ugovori 😂 a i Schalkeu ne moze Rusija nauditi 🙂 a eto uzeli Rusima par miliona i sad ce nac novog sponzora 😂😂