Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali se realno ovdje može sastavit 11 dobrih, dedic kolasinac kao bekovi, štoperi ahmedhodzic barisic, vezni tahirovic Huseinbasic, hajradinovic, rahmanovic, špic demirovic Džeko to jesu igrači koji igraju 90 minuta u svojim klubovima
Nemamo mi ljudino nista ni protiv koga, mi samo zelimo da pobijedimo i da se plasiramo!
Pojma ti nemaš.
Šta je sa Zolotićem?
Gdje ti je Asmir Begovic klosaru jedan ?
Taj Hamulić je samo uzeo mjesto nekome ko je trebao biti na spisku.
Ali da se Pjanic zove još uvijek u reprezentaciju,to ne mogu da vjerujem!Pa mislim stvarno!?Realno,on nije vise ni za kakvog turnira na male,a kamoli ovako vaznu utakmicu.Bude li zaigrao,garant gubimo zbog njega!Ili ce dobiti crveni ili skriviti gol
Pripremite secije,divane i kokice.Da gledate na Euro 2024.Albaniju,Hrvatsku,Srbiju itd.Luxembourg nas poslao na dno tabele sa cetri gola.Djaba sanjate i kalkulisete,zavrsena je prica 2014 u Brazilu.
ESMIR BAJRAKTAREVIĆ!
Dobar tim. Selektor ima „čehru“. Mozemo do pobjedw
Veze ti nemas, kao i oni sto vode savez. Nije sve u parama ima nesto i u zadovoljstvu licnom.
Protiv Hamulića nemamo nista efikasno. 😁😁
nikad slabiji tim nismo imali mozemo mozda San Marino da pobjedimo i to ako
Ja ne mogu vjerovat da se vi jos uvijek zamarate sa ovim manekenima i da mislite da se oni mogu plasirat pa ja prvi ne bi volio da se plasiramo jer nismo zasluzili. Repka koja gubi od Luksemburga , Islanda , Slovacke , repka koja u grupi sa takvim ekipama gdje jos idu prva dva direktno ne moze da se plasira nema sta da trazi na bilo kojem prvenstvu gdje nas cekaju duplo jace ekipe. Za pocetak treba da promijene odnos prema repki pa sve ostalo onda.
Samed Baždar pozvan u reprezentaciju Srbije, normalno🇷🇸💪
Ne znam fakat što Stevanovica nije zvao, igra lik u odličnoj formi, bori se za titulu u Švici, a Hamulić nije lopte šutno od lani.
Ako nista nanijetili smo