Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejo.. yebi ih u usta skrbava sumadijska
Dodji Sumadinac... 'bem te u usta skrbava
Libo me gabri i za jedne i za druge i za treće. Srbija i Crna Gora izvršili agresiju na BiH, a Kosovo nas voli k'o i Srbiju. Znači, eto ih tamo.
@etotisad Crnogorci, obećavamo svečano da vas nećemo zvati genocidašima - kad ako Bog da ,pređete na katoličanstvo . Hvala bogu, na putu ste. Neće niko sa srbadijom ...
@etotisad ...zasto bi srbija pomagala drugim zemljama..pa i cg?...ne razumijem zasto to crnogorci ocekuju?srbi moraju prestati sa tim...samo srbija...gledajte srbi svoju karijeru a drugi nek se sami za sebe snalaze....ovo je vec postao montipajtonski cirkus...svi bi da pljunu srbe ali im je sasvim normalno da im srbi pomazu...hrvati srbe bacaju u more ali im trebaju da im konobarisu u sezoni..bosnjaci nece gordicu da obnove kucu koju su mu zapalili a traze da igra za bih?...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koji majmun iz kamenite Crne Gore.Prividja mu se nekakva zavera u reziji vlasti u Srbiji uprave Crvene Zvezde i navijaca pomenutog kluba.Ne zna kada mu Milo ide u zatvor da ce ga odbaciti kao kesu sa djubretom.
Dejo, ko god se nije javio - noga! Taj ti burazeru nije za reprezentaciju i Crnu Goru, nikako! Otjerajte đubrad što prije, kako se nebi patili kao Bosanci!
Pa treba srbiju izbjegavati u svakom smislu. Oni se vraćaju na 90. Samo što će ga sada primit komplet,do sada je bio samo glavić.
Samo znam da su svi u par deka srbi šiptari crnogorci....iskreno tražili ste eto vam ga
Nekadasnja dva oka u glavi sve se vise gledaju ali razroko
U Zvjezdi sve postigao i sad sere po njoj. Covjek bi ga bas volio imati za prijatelja. Izdao bi ti i mater svoju za porciju cevapa, a babu za jos kuglu kajmaka .... kod Hodzica, naravno. A onda na baklavu .... kod Ramisa
Koji bolan pritisak, zar treba neko da vrši pritisak na tvrdoglave srbe? Samo im rekao "šta imate igrati za izdajnike iz CG" i ljudi otišli kući. Ovaj papak to predstavlja ko masonsku zavjeru.
Bombastičan naslov👍🏻
Srbi su turske nacionalnosti
Dejo, car.
Ko da mogu oprat kiše,onu staru sol sa kože. Ko da možemo zaboraviti srbsko crnogorsku gamad, palkuće i pljačkaše, stočari koje ni Nato ne može oprati.
Ovaj lik je školski primjer čobana u odijelu
Naravno da crkva, milosevicevi skolarci vucic i dacic su ti koji rade na srpskoj propagandi...zive na mitovima nazalost dok narod strada..
@Despot75 Oni su svoje mitove izživili i sada mogu samo produži u prazno i sanjati Veliku smrdiju.
Atomska pa ko prezivi prezivio