Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad je cico bio poznati fudbaler tad nije bilo bitno ko si sta si ;ona je bila poznata kosarkasica;mladi su se voljeli i uzeli se danas je malo mjesoviti brakova naj gore u svemu je sto nam dobar primjer daju ljudikoje vecina ne preferira Dodikov sin i Lozanciceva kcerka neznam s kim se Lagumdzijina djeca zabavljaju, sto vise mjesoviti brakova vece nade za nas sve u jedinoj nam Bosni
cico je poznati ljubitelj casice kazu da mu i zena pije inace nasa zemljakinja (MUSLIMANKA) jos samo da im sin podje piti
covjek razvalio s rezultatom a vi ga smjenili.....e moje budale, to sto voli mahnut koju- koga briga.... uradio posao, sve za 5.....kakva greska u koracima dejo....cini mi se da muljas nesto dejo...
Ja mislim da ovo sve ima veze sa svjetonazorom..jer cico kao pravi ateista vjeruje samo u ono sto dolazi iz njega samog pa tako prakticuje ono sto mu najbolje lezi u dusi.. a uz to i pokazuje rezultate..a ljudi koji jos sebe traze kroz okvire sabitog duha su prisiljeni na ovkve izjave..u tom smislu je Savicevic je pogresio i dao ovakvu \"noz u ledja\" izjavu..
lazes dejo ko pas, nego ste vi mislili evo Kranjcar je \"napravio\" dobru ekipu, imamo dobre rezultate, pa bilo ko da dodje plasiracemo se na ep, vjerovatno je Kranjcar trazio dio kolaca, a vama bilo zao dati, pa mislili hajde moze i brnovic zavrsiti posao, nas covjek, da mi kranjcara makemo, ali eto kad neko nije za nesto nije, brnovic je kao i susic, sve mogu biti ali samo treneri ne mogu, i kod nas susic dosao na \"napravljenu\" ekipu i da je imao imalo trenerskog znanja 100% bi se plasirali na ep, kakve samo igrace imamo ovo je steta sto ovi momci ne igraju na ep. ali na zalost vi imate brnovica mi susica i nikad od nekih velikih takmicenja, a da ste vi ostavili Krancara a mi Ciru sve bi drugacije bilo.
savičević je obični jad. većina ga je počela pljuvati čim je cicu smjenio, a sad se vidi da je narod bio u pravu. smjeniti trenera koji gazi engleze je skroz izvan pameti. e, moj čoče....
na šta se sad vadi. kranjčar je otišo za iran u kojem je zabranjen alkohol. ovaj savičević je glup do boli. odstranio je cicu poslije gotovo urađenog posla. mislio se sam okititi lovorikama. al se malo preračuno. trebo je ostaviti cicu bar još jednu utakmicu. inače savičević ima samo 4 razreda osnovne škole. tako da mu matematika baš i nije jača strana.
pun mi je k.. ovih ateista, samo bi da se reklamiraju. STA NAS BRIGA BUD.ALE JEDNE ZA VAS ATEIZAM NIJE TO TEMA!!! crveni kmeri znate li ista reci a da nas ne opterecujete svojim mjesavinama i nevjerovanjem, to je VAS problem!
cico a da pokusas u rusiji?
..e moj muhamede..pa ako ti je zemljakinja onda nije vazno sta je po nacionalnosti (iako si to stavio u zagradi)....meni su i ateisti zemljaci..jer sam i ja ateista..;-)
..eee boze koje gluposti..to je njegova privatna stvar..covjek dobro radi posao pa sta sad..gle samo u Engleskoj trenere pa igraci...Redknapp nije nikad trijezan...da ne nabrajam...Savicevicu nemoj da si picajzla..
elvira
Kako se zove cicova zena i odakle je? Kad eto ti znas da je muslimanka-
kakav god da je bio odveo vas je do baraza i dobio nogu,,bas volim sto ste ispali samo zbog tebe g.sAVICEVICU
ma ja savicevicu, sad vam cico kriv sto niste otisli na euro