Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema većih idiota od arapa.
Prima desetke milijuna plaće i očekuje da je oslobođen stresa i pritiska?
Sta ga boli briga, podebljao je penzioni fond njihovim milionima, jos malo i kraj karijere, a pravi poznavaocima fudbala ce uvijek biti jedan odlican igrac i golgeter. Ovi sto su parama mislili popraviti svoj cirkus od lige ostaje samo da jos miliona pobacaju na neke druge atrakcije na zalasku karijere. Pametni i veliki klubovi od talentovane djece prave zvijezde i postizu rezultate.
jaki ljubitelji i poznavaoci nogometa,a i on ce skontati da je lakse biti musliman u evropi
A bio je kralj u Madridu.
Hoce on za parama medju arapsku stoku.
Eto mu Saudija, je*la ga ona 🤣
Sta su debili ocekivali da ce se truditi pa nije lud 200 mikiona po sezoni su zagarantivani dao 1 iki 100 golova a svakako ce tu zavrsiti karijeru tako da bukvalno nema ni jedan razlog da se trudi
Neka je i 200 Miliona samo nek je redovno 🤣🤣
Saudijci cioniustičke pudlice, vrlo dobro se zna stave Benzeme o stanju u Gazi, a dobro se zna i stav saudijaca, i nemojte brkati arape i saudijce, Arapa ima u više zemalja bliskog istoka.
Pravi primjeri muslimana....
Jbg kada te kupe kao zadnju kur...lu oĉekuju one poznate party-e nad tobom....
Pa Banzema je legendarni penzioner. Samo suga muze da ponizava takvog igraca
Nek proslavljaju tetovirane chetnike, sto im hjebu gdje god sta imaju muslihmansko dok im uzimaju lovu!! Jebli im oni mhater!!!
drago mi je da je tim kretenima uzeo kesh
E jesu poletjeli za njihovim parama, umjesto da zavrsavaju karijere kao ‘legende’ naseg doba po evropskim klubovima. Imaju pare da 5 narastaja osiguraju, al malo im..
On, i mnogi drugi, ce ostati legende bez obzira na sve