Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanko, tanko ovo. Neko ga uvalio...
novi promašaj
Nazalost kriminogeni menađeri preuzeli su primat u FK Sarajevo zahvaljujuci kriminogenoj upravi koja dovodi vec godinama potrosene igrace i unistava klub. Nadam se da FK Zeljeznicar nece krenuti istim putem iako nisam optimista. Ti menađeri i njihovi poltroni sahranjuju sarajevski i bh fudbal. Pored nase djece koja su jako talentovana i s kojima treba raditi oni dovode potrosene igrace iz dr zemalja i nije ih briga sta navijaci misle. Otrgnuli su klub od navijaca nazalost i postao je njihova prcija. Sve dok ne zavrse u zatvoru ti trovaci fudbala i sporta uopste ne pise se dobro nasem fudbalu.
ako ništa ovaj vaš je odigrao 25 utakmica prošle sezone, nije sjedio na klupi
Dobar ovaj. Baš mu se njonja ubila za njanjajeva.
@BORDO DNK veliko sarajevo, navikli na osvajanje titula
taman za njanjajevo
nije ni čudo što je smanjen broj nezaposlenih na birou.....pa sve ih primilo u FKS
Bas j
Bas j
ja divova i klinca
Šta kaže onaj grk, jel šta našo korisno preko googla o želji ? Dokle ste sa onom ublehom od talijana ?
nisam iz sa vozdra
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha sto ih nakupljaju ko i prosle godine. doci ce novih deset igraca svi ce uzeti finu platicu odigrati 3-4 utakmice i ide raskid ugovora ha ja.