Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo je zamjenjen i proslo kolo. Reakcija katastrofa. Mislio je da ce da uplasi Sarija. Ovaj ga sada izvede jos ranije. Ne bi me iznenadilo da ga stavi na klupu sljedece kolo! tako i treba sa umišljenim zvijezdama
Covjek ga zamijenio zasluženo.Nije pružio ništa na terenu, Dybala ušao i dao gol.Sarri ispao faca i trenerčina a Cristiano razmažena i nafurana pussy.
jbt ovaj klix pun fudbalskih stručnjaka
Zaradjuje vise od kompletnog sastava Juventusa zajedno i jos se khurchi?
lik zabio more golova i zabit ce ih jos, ali uvijek poslje par loših partija(ovaj put dvije) se blati. Sa tim se moraju nosit ta velika imena..
Naj gori igrac svi vremena
@H3RG1M1R1 naj gori ahahahahaahahaha
Naj gori igrac svi vremena
Pa sta on hoce ? Ima 34 godine i on bi da neko drzi 90 minuta, a covjek sa 24 godine u ovom slucaju Dybala da sjedi 90 minuta na klupi. Penaldo pređi u Inter Zapresic mozda budes igrao svih 90.
😄👍
Tačno znaš da osoba nema pojma od fudbalu ako misli da je Ronaldo neka igračina koja na listama treba da stoji ispred Messija. Iz mog nekog zapažanja Ronalda gotive likovi koji su zbunjeni malo u vezi sa svojom seksualnošću i miješaju svoju atrakciju prema njemu sa divljenjem zbog igre.
"On je jedan prosjećan igrač koji ima sreću da je brz". Ivica Osim!
Nije ga trebao mjenjati,pa koliko ga placaju trebao bi igrati jos sat nakon utakmice..
Nisu godine vino ne mozes ih prevariti pa makar bio i Ronaldo vidi se da nije onaj iz Reala ipak je ovo profesionalni fudbal nisu drustvene igre il šah,sta ono Sarri opuske neđe nakupio i dudla hehhehe
Koji flop 30 miliona godisnje platu dobija
o njegovoj karijeri ne treba govoriti zna se ali forsira neke poteze koji na utakmici nekada nikako ne prolaze, o slobodnim da ne pricamo i logicno da kad nista ne napravi slijedi zamijena gdje se bez razloga ljuti, nije korektan po tom pitanju.
Sine vrati se u united u klub gdje su te svi cijenili i cijene jos uvijek ;)
Ko ti je sin?
Nije ga sari zamijenio, nego dipala
Za razliku od Messija, on igra vise na snagu, a Messija ne treba toliko brzina za one svoje karakteristicne prodore, tako da mislim da ce Messi da traje duze
@abassamjafpfqw Ako se ista gubi kroz godine to je brzina prvo, pa onda snaga.