Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svidjelo mi se kako je Chelsea uzeo Evropsku ligu. Izgledalo je kao da drugi ishod i nije bio moguć. Ipak su malo razočarali u engleskom šampionatu. Realno, imali su tim koji se na papiru mogao nositi sa Cityjem i Liverpoolom, što bi recimo Kloppu vjerovatno pošlo za rukom da je trener Chelsea-ja. Ne vjerujem da ima kapacitet koji bi mogao Juventus podići na još viši nivo.
Pravi trener za brzu i napadacku igru Juventusa... bez kompronisa igra, pravo je rijesenje za Juventus... samo da ne dodje Murinho...
Mangupčina. Trener sa stilom. Šteta što nije osvojio daleko više trofeja, iako su mu ekipe koje je vodio igrale lijep fudbal.