Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo cure,svaka cast
Bravo za nase mackice
SVAKA ČAST CURE BOSNA SE PONOSI SA VAMA !!!
p..ce bolje igraju od zelje
svaka čast cure,samo naprijed.
Samira ponosni smo na tebe!!! Koliko si uradila za ženski fudbal u ovoj jadnoj državi samo pojedinci znaju, al se nadam da će tvoje ime biti među velikim zvjezdama gdje i pripada!!! Dokaz da rad i trud mogu da naprave ama bas sve!
mislim na VIRSLE !!!!!
Hoce li i nama MUSKIJEM kupiti koju VIRSLU kada dobiju para od UEFE ili ce ih iskoristiti u druge svrhe ?
Sta reci nego SVAKA CAST. Nadam se da ce dobiti i nesto para od FIFA/UEFA, proputovati Evropom, proci u drugu fazu i time promovirati zenski nogomet, Sarajevo, BiH. Svaka cast djevojke.
Hocete li sami brojati gramaticke i sintakticke greske u ovm clanku ili ste to namijenili citaocima?
odose cure dje Zeljo i Sarajvo jos ni u snu nisu bili...BRAVO ! ispade da su nasi momci vece p.i.c.k.e od ovih nasih pink-hanuma,barem one su to u pravom smislu rijeci
Lahko je trcat kada imas masljenjak
Cisto da se zna da je uvidom u IP adrese ustanovljeno da je Bordo.odin zapravo P.I.P.O. koji je takodje glumio pame.tnjakovica... :) vidi nas par sve ip adrese na klix.u pa tako da se ne mozete kriti tako lako :)
Hoćemo prenose ovih utakmica ne interesuje nas sramotna premijer liga, ni Džekina Amra, ni Emina ganićka kako posti, popušila bi ga svakom matorom konju sa parama, ni pi.ka ma.erina . HOĆEMO DA GLEDAMO USPJEŠNE, A NE KVAZI ZVJEZDE ŠTO NE MOGU NI NA JEDNO TAKMIČENJE DA ODU.
ovo je bolje gledat nego muske,barem imas sta vidit
Promjenite samo ime u Zeljeznicar. Dobit cete jos i publiku;-)
Svaka čast, cure!