Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko, niko samo Sloboda... BiH pobjeđuje!
Slobodaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Slogu gornje crnjelovo u srcu nosiiiim jaaaaaaaaaa
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ne smiju se oni pojaviti. Jer oni ne posjeduju kulturu razgovora. Jer su naucili da urlicu, vrijedjaju. Dok Mirsadov nije nivo da bi se ponasao kao oni. I svjesni su da ce biti porazeni Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #MH2018
⚜🎯💥💫 Naprijed profesore. Samo naprijed! I moj izbor je ovaj Mirsad Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Voditelj je bio previše napadan ali lično fenomenalna predstava gosp. Mirsade Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #ijasamiskra
celik haha kvota 6 kako se samo za kladionicu odigra...ovo je i dalje lopovluk sve molje logu ugasit
Mostar u Srcu Velez do groba a sudijama sve najgore,svaku akciju veleza su prekinuli ....
Kakvo suđenje u korist sarajeva, užas !
ta će valja nakon 0:8 nekako navuć raju na tribine hahahah
Kikači i Klis u osmini finala kupa.. Spavaš li mirno evropski čeliku?
Naprijed Kikaci,do finala😁
Bojkot u zenici?
Tužno je gledati utakmice Siminog Hana, Doboj Kaknja, etno sela Stanisici, Krupe, Gabele i slicnih u premijer ligi. A ne gledati jedan Velež u Premijer ligi. Nadam se sa ćete se vratiti što prije Rođeni, jer tu i pripadate.
U Premijer ligi pripadaju najbolji a ne najpoznatiji klubovi. U Njemackoj se pojavi Hoffenhaim pa ljudi ostadose do danas i igraju LP. Historija kluba ne doprinosi jacanju lige.
Kikaci prosli aaaaaahahha gori kalesija tojsici i okolina
Poznato je da nećemo gledati četiri od pet od šest ekipa iz Premijer lige?
Poznato je da nećemo gledati četiri od pet od šest ekipa iz Premijer lige?