Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed željo ljubavi moja donesi nam duplu! i sretno komšije karnite one kamenjare u bulju
Ma stipu skutore. Nego imas li kakav stream da valja za komsiju dimitrijevica.
@ino Ja samo hvala Bogu to sve postigao o čemu ti sanjaš....., a da bi se uživalo u životu treba imati kulturne i civilizovane komšije, što nažalost mi nemamo....., u.b.i.t.i. nekoga ne dužnog i pravdati to rečenicom: Što ste tražili to ste i dobili, govori dovoljno o vašoj kulturi, civiliziranost, inteligenciji....., navijači su oduvijek pravili probleme, ali je to razlog da neko \"hrabar\" izvadi pušku i u.b.i.j.e čovjeka i još što je tužnije nakon svega toga u.b.i.c.a bude pušten iz zatvora, DNO DNA....., pa evo ne davno je Torcida pravila probleme u Sarajevu, pa nikome nije na pamet palo da uzme pušku...... Ino, vi kolektivno trebate otići psihijatru, jer ti nisi prvi koji tako šta govori i stvarno nemam šta sa tobom dalje tipkati....., dovoljno si rekao o sebi....
E moje komsije. Mi se pouzdali da bar bod mozate uzeti a vi ni da pogledate prema golu necete. Evo vam neki stream http://www.hercegovinalive.com/ Ako neko ima bolji neka postavi.
2-0 a tek počelo....ha ha....
nisi ti bolo ni prismrdio širokom... sad još tvrdiš da ste otporni na metke, da se pucalo tako, nebi se ni jedan kući vratio... vi sa hladnim oružijem došli, mi potegli \"vrućim\", na kraju krajeva isti im je cilj. malo skontaj unazad 14-15g, tko je tražio taj je i dobio. isto bi reagirali, ako ne i gore, da ga je netko palicom usmrtio. zato ne vadi se na vedrana, nego uzmi knjigu, zavrsi fax, oženi se, napravi djete i uživaj u životu ;)
@u.b.i.c.e Pa kada ste tako \"hrabri\" i kada ste tako zaustavljali oklopna vozila zašto onda puške u rukama, zašto....., zato što ste p.i.č.k.i.c.e, eto zato!!!!!!! Prema tome sa u.b.i.c.a.m.a. i f.a.š.i.s.t.i.m.a ne želim dalje da raspravljam, maloprije sam sve rekao....., pametni ljudi su skontali, jer su činjenice kada su PITARI dolazili u vašu zabit svirala je opća opasnost, puške na gotovs i vi pričate o hrabrostima, vaše hrabrosti su u.b.i.j.a.t.i ne naoružane, djecu, žene....., FUJJJJJJJJJ, da imate obraza kako ga nemate ne bi se ni javljali, ali to su \"hrabri\"kamenjarci........
da ste ok bili nebi vam dlaka s glave pala,,sto lesinarima nikad nije nista bilo,pa i manijacima,fukare i robije nisu bile u sb ima 3god???nego nemozes doc u tudji grad i ocekivat da vam se sladoledi jos dijele,dijelilo je se,al flase!!!!
prvo glup si dok mijesas pokojnog vedrana u danasnju utakmicu..drugo vedrana ste ubili vi,da ste normalno otisli nebi vam nista bilo,ti bolo,izvini balo komitet je jedino spas za vas,jer gdje ste god otisli po mazi ste dobili,gabela,siroki,konjic,jablanica,dali moram dalje!a sta ces ti palit mamlaze jedan nego bolje ti je da dodjes uzet ispred policijske postaje vasu imovinu(kombije) koju ste vi ostavili u sirokom,vozaci pobjegli,nego da tu buces i huces..pa pogedaj razbijene glave,auta,kombije..i vi zapalili,ma daj!u rupu
Hajde komšije zgazite škutorice Za Vedrana !
DO TADA P.i.p.o JE BIO SAMO REDOVNI DJAK MJEDENICE .
MI PITARI SMO KRIVI ZA NASTANAK P.i.p.a SVE JE POCELO SA : BUREK PITA - ZELJI K I T A !!!!!!!!!!! TO JE PRIVUKLO P.i.p.a ZELJI .
ma ne sumnjam ni ja u duplu krunu, nego samo pitam, ne zamjeri i hvala na brzom odgovoru
izvini bolo ratniče nisam te prepoznao! pa zašto je vas 300 sa palicama napalo 20 djedova oko stadiona, toliko o vašoj hrabrosti. mi smo bez ispaljenog metka zaustavili 120 oklopnjaka, a vi pametni i došli se kurčiti po širokom. što ste tražili to ste i dobili, samo zahvaljuj Bogu svaki dan što vas se više nije vratilo u vodoravnom položaju ;)
@moha 3:16 Na poklone se ne plaća PDV, a sobzirom da je to vama poklon od Komiteta, znači nećete platiti, nego te pare koje bi platili bilo bi humano od kluba kojeg zastupaš da ti uplati neku školu kako bi se opismenio i kako bi se prestao provaljivati....
bolo, znaš ti jel se plaća pdv na duplu krunu?