Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se popraviti dojam (čitaj igra) za 2-3 dana. Počnite trenirati muški, trčite, vježbajte, nabijajte kondiciju... Manite se depiliranja nogu, pravljenja frizurica, šetanja s curama pod rukicu i slično. Upamtite, biti pravi fudbaler je borba na terenu i davanje svih svojih mogućnosti za pobjedu. S druge strane biti "fudbaler-pic_a" je šetanje po terenu s depiliranim nogama, igranje fudbala kako bi bio zanimljiv u društvu, furanje nekig frizurica i slično. Vi, igrači Sarajeva, ste trenutno "fudbaleri pic_e. Daj Bože da jednog dana postanete pravi fudbaleri.
Popravit ce qrac s nakom igrom..
sve neke igracine..a na terenu ko neke babe od 80 godinaa ccc :)))
Težka utakmica , al cisto sumljam da Saraj'vo može nešto više uradit veceras protiv Svinjskog koji je doveo neka dobra pojacanja..Ne mogu se više obrukat nego protiv Pekara !
Bez 10 -0 nista od popravke dojma
dvica ovdje pada
najkraći vic :" Sarajevo pobijedilo " -.-
Malo duži vic : "seljo u drugom pretkolu"
Idem i ja na tekmu u VIP lozu...
Wow
100KM na dva razlike za Sarajevo. Nismo mi svjesni koliko nas je za'ebo onaj šminker smotani. Daleko mu kuća. Ja sam na Koševu večeras!!! Naprijed Saraj'vo!!!
@Ante a šta to ti očekuješ večeras???
@AnteToniPandžaMo Ma ništa od toga Anteeeee!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne vjerujem u ovo sarajevo bez melunovica...to je bio igrac koji je cinio razliku...
sta ima mostarac...zar ne navijas ti za velez...zrinjski je ustaski klub koji je bio zabranjen prije rata ako se ne varam...
@ante Klinac, tata te je lagao, tvoji su srušili stari most!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
siroki uzima 3 boda sto posto, a za Sarajevo neznam.....
Ovo Sarajevo je sranje nevidjeno :D
lažu,lažu me da vrijeme liječi sve..
Igrajte pičke!
Ne smijem nista sada puno komentarisati. Treba sacekati ovaj mec. Vidjet cemo da li je onaj upad navijaca na trening, urodio plodom. Otisao je Redzepagic, a samim tim i njegovi priljepci. Vidjet cemo hoce li se to odraziti na rezultat veceras. U svakom slucaju sretno Sarajevo.