Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želje su želje, navijačai i igrači Sarajeva, igrač sa brojem 4 Edin Rustemović će zabiti dva komada :) Drina je samo jedna.
Jel ima prijenos?
Čuj prijenos?!?! Pa ne plaćaš valjda pretplatu da bi gledao šta ti hoćeš? Kako te nije sramota za svoje pare tražiti nešto?!? A plus tome, ne igraju ni Široki ni Zrinjski da bi BHT prenosio.
haha.. bas je tako, nego svi na Kosevo :D
http://rentabilnost.blogspot.com/ ╚►Analize, desetak raznih izvora informacija, sve to je potrebno da bi se konstantno dobivalo na kladionici!!! ╚►Ne košta vas nista pogled na njihov rad, a možete zarađivat!!! ╚►Mnogim ljudima je ova stranica popunila rupe u novčaniku!!! ╚►Provjerite kako rade i popunite rupe i vi!!!
Ne trebaju gosti ni nositi zastavu, ne idu na miting već na utakmicu.
Krv svoju za Bordo boju.