Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stanje na ovom fasistickom portalu nepromjenjeno,prate se klubovi i izvjestaji zelje,sarajeva,slobode pa cak i bratstva iz gracanice,dok jucerasnju demonstraciju sile Sirokog Brijega nad Hajdukom nema nigdje,ali dobro bitno je jeli Matej delac izgubio dvije dlake na nogama na danasnjem susretu.
ne zanimaju nas te provincijske ekipe
Provincijski ili ne godinama haraju i deru ligom,da ne govorim o infrastrukturi idr.Kad vidim oronule stadione tipa grbavice,koseva,knauf arene(vrapcici) prije bi se reklo da ste vi provincijski.Nebitno,cemu odmah smetnje kad se spomene Siroki,kad ste vi bosnjaci multi kulti tolerantan narod nastao na antifasistickoj borbi i bratstvu i jedinstvu.Vi ste veci fasisti od samog hitlera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
https://youtu.be/kyoDY9HCEFw gol benke
jel bilo gledalaca?koliko sadake je skupljeno za vrapčićane i sirijce ;)?
Dabogda umro!!!!
Bez Mateja cemo tesko dalje u ligi....
eto golova, ako bude Mateja malo duže na pauuzi
zao mi lika al ako bude ozbiljnija povreda Sloboda vrlo lako moze biti jesenji prvak...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako pobijede opet će se napalit da su jaki.
Sta mai komplexasi ?