Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo Saraj'vo .
Svi na Otoku!!! 16:30
Hajmo FKS!!! :)
Sve do kraja Željooo nema predaaje !
Naprijed Željo ljubavi moja !
Relano jos u timu fks samo fale bivsi psiholog i kacevanda da bi bili kompletni... Igraci fks danas igraju za momcila krajisnika, hajmo svi ko jedan s verom u boga i srpski narod!
Naprijed plavi!!!
Olimpic igra protiv Cardifa, nema tu sta Olimpic traziti
Cardiff = Drugi tim Sarajeva.
Desetkovani smo, al' smo prvaci i tako treba i da nastupimo. Limvo te ljoŽe :*
Sretno komšije,oderite ta nacionalisticka govna! ;)
Ne oderasmo, SFF je učinio svoje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav vam je ovo ložionički naslov čuj 'Sarajevo želi SKALP Olimpika i to još uz pomoć navijača. Pa znate li da ovdje samo bukve rastu, i svi nadrkani nadrogirani navijači (čast izuzetcima) će ovo dočekati ko keca na desetku da naprave sranje na stadionu. Nije ovo Švedska, ovdje se gasi vatra vodom, a vi doljevate benzin.
nije mi nešto jasno, kako se igračima u hrvatskoj nude ogromne pare za transfer i oni odustanu od prodaje igrača (primjer mladi pašalić u hajduka milion i po eura od fiorentine), a onda neko u sarajevu dokazane igrače tipa suljića prodaju za ispod sto hiljada maraka. sramota za upravu, ako hoćete da klub nešto vrijedi, onda trebate stvarati veliki tim u kojem će te pokušati igrače zadržati, a ne gledati kako bi što prije zaradili na prodaji igrača i time sebi napravili kuću na rajlovcu.
pa to sam i ja rekao u zadnjoj rečenici. nogomet je biznis klasični, al me čudi tolika nesposobnost uprave fk sarajevo. jedan husejinović ode za male pare u dinamo, a klubovi u drugim zemljama na igračima tipa husejinovića stvore kapital da klub može bezbjedno funkcionirati narednih pet godina.
Tu su krivi lopovi kao što je Dino Selimović,koji su u klubu duže vrijeme, i koji rade iza leđa i skrivaju se od javnosti... A Suljića su najmanje za 900 hiljada mogli prodati,momak se zalaže,po meni toliko vrijedi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)