Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velez pokraden
Velež je zaslužio bod u ovoj utakmici sigurno. Generalno dobra tekma ali dok ne uvedemo VAR ništa od napretka.
Pobjeda je možda nezaslužena ali je slatko vidjet mitomane kako kmeče, više se oni žale nego navijači veleža 😂😂😂
Velež je zaslužio bod u ovoj utakmici sigurno. Generalno dobra tekma ali dok ne uvedemo VAR ništa od napretka.
RK Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Da nije sudije sarajevo nikada ovu utakmicu nebi dobilo,sarajevo je slabo do bola,idu na ziljkica i ako nesto uradii pogodi oliveiru uradio je,ostalo sve tanko.
Gresaka ima i u Engleskoj PL a kamoli u ovoj nasoj a sta reci za autogol Misica na Grbavici e to treba proucavat generalno losa liga vidjecemo sta ce sarajevo uradit u narednim mecevima sa zrinjskim i sirokim tu ce se vidjet dali stvarno mogu il ne
Jes jes, kuk je bio...hahaha, los ugao, ...hahaha
Nisu ove pobjede do Rizmana, nego do Jeleskovica
Ma prezivjet ce rodjeni, uvijek su sortirali sarajlije na jarane I jalijase I Mirvic je jedan obicni jalijas.
Ista stvar kod Zelj noc prije al niko ne spominje. Velez je sam sebe pobijedio. Dati onako loptu amaterski
Sve je do Ibricica
Jeleskovica
Bekovi katastrofa!!! Skupa 4 centarsuta nemaju po tekmi,konfuzni...netačni :/ Pidro za Durakovica Carlos,Musa da ne govorimo... Nas dalako najveci deficit te pozicije,pod hitno mjenjati.
Petrovicu suspenzija!!! VAR DA SE UVEDE STO PRIJE!!!
Objektivni sa golubarnika,poslije Tuzle imaju nesto za reći
Kad ideš da gledaš Velež ideš zato što ga voliš,bitno je da igra dobro a večeras je dobro igro bodovi će sami doći a i ako ne dođu nije bitno bitno je da je on tu da postoji i postojat će dok i jedan Mostarac bude živ pokušali su da ga unište zajedno sa nama na njihovu žalost mi smo opstali i nikada nećemo napustiti Velež pa makar u kantonalnoj da igra to je naš ponos i naša dika
Koliko su pokušavali ostaviti Velež u drugoj ligi sa onim sudijama, dobro mi ikako igramo u ovoj prvoj ligi. Nema ko nas nije pokrao svega mi. Ali hajde, čestitke Sarajevu i idemo dalje po Želju.
Jbga realno i zadnju utakmicu je nas Velež dobio na sreću, OG Martinovića od nekakve frljoke, a gdje je Sarajevo bilo znatno bolje i dominantnije. Ni u finalu kupa Sarajevo nije imalo sreće protiv Veleža, a bilo je bolji tim. Večeras je Sarajevo u prvoj polovici prvog poluvremena izdominiralo, kasnije je Velež imao prilike i dosta sreće za Sarajevo. Penal da ili ne, bez VAR a jako teško procijeniti, ostatak sudjenja korektan.
jedina razlika slovenca i mirze je što slovenac ima više sreće
da je bio VAR,penal cist,ruka uz tijelo do pola ,od pola odbrana rukom,3 boda pisi..u prvih pola sata rastura ,najmanje su trebala past 2 gola..njihove 2 precke..