Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahmetoviiiccc
SARAJEVO JE BORDO
8 komada. Vi ste gori nego Dodik u izvrtanju istine!
Husicu majstore,samo budi uporan...
Vala neka smo oderali Tuzlake, ne mogu vise malog pisljivog zelje. Bravo momci👍👍👍 Bordo bijeli⚽⚽⚽⚽⚽
@GM7 greska. Nije Tuzla no Simin Han
KAKO OTJERASE MUSEMICA, POJAVI SE FASIZAM U FK SARAJEVU. SUDIJI Z.GRBICU ZABRANIT PROLAZAK PORED STADIONA ZBOG NEVJEROVATNIH POTEZA PREMA I KRIMINALNIH ODLUKA NA STETU TUZLAKA.
To Merso samo trpaj dusmanima
Jebu Pitari ne vade :)
Gledamo tekmu u jednoj kafani na Floridi....streaming super...Tuzla dolazi u vodstvo a ja odmah pitaru pored sebe inace od Srebrenice,dobar covjek,kazem -Jaro da se kladimo sada da ce sudija iskljuciti nekoga iz Tuzle i da ce svirati barem jedan penal za pitare -tako i bi,ja dobio opkladu a jaro ode kuci razocarano mrmljajuci sebi u bradu -Ja sudije i gofana-....Sve zabiljezeno na mobilnom...toliko o utakmici i postenju....!!!
i sta bi kad si se probudio joj kako ljudi seru
Bravo bordo mangupe!! ❤💪
Ogledalo nase lige je koliko uspijemo otici u Evropi. Odron od lige, ovo treba ukinuti. Ligu osvoji ne onaj ko je najbolji, neg na koga je red. Sudije korumpirane, sistem korumpiran. Puuu
Štrumfovske kurve na aparatima! Pomrli da Bog da! FKS 💪
Odron liga, mozemo je tak nazvat.
Malo je rec krađa!
Kad se siljilo Sirokom dva puta na penalima i u sudijskoj nadoknadi protiv Zelje sutili ste zohari . Kompleks glavnog grada , SAMOOO ULTRAS SARAJEVOOO
Idemo do odbrane titule najjaci smo gazi malog zelju
Bordo boja ❤❤
Sarajevo-Podrinje 6:2