Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta bi marko i jovo rekli da igramo protiv tamo nekih ciprana? i,da li su marko i jovo na beogradskim forumima komentirali ispadanje partizana od tamo nekih ciprana? ili su marko i jovo zvezdaši? da li su oni ikad bili na marakani? a na stadionu jna? tko je u cijeloj toj priči marko a tko jovo?
Cluj je veoma opasna ekipa.Imaju dobru kontrolu lopte ukljucujuci i visoke lopte,veoma uigrani,jako dobre sutere imaju ako odbrana ne bude igrala presing i flastere tesko ce ici ista...Medjutim...Slabi su u igri na skracene kornere...Tu ce primit go uvjek.Znaci neka kombinacija brze kontre i Engleske taktike je jedina sansa.Nadam se da ce Janjos dobro postaviti igru.Sarajevo sampioooooon :D :D :D
Pravi covjek i pravi zeljovac ce od srca pozeljeti Sarajevu srecu u europi! VOLIM ZELJU cijenim sarajevo!!! SRETNO PITARI !!!!
Sretno Sarajevu, odlican posao ove godine, bravo. Steta velika sto mi nismo imali srece protiv Sturma, bolja smo momcad bili u tri od cetiri poluvremena, a sigurno bi danas bili ovdje u cetvrtom pretkolu sa Sarajevom u tom slucaju, a tek to bi bilo dosta bodova i rejtinga za iducu godinu...
ajax i shakthar bio bio zijan 100 % hertha isto tako kontam jedino bilbao da je ispao, 13-ti zavrsili u la ligi prosle sezone. ali opet slabo igramo protiv spanaca. cluj se mora dobiti na kosevu 2 razlike, inace donji smo
@Marko Slusaj marko nabije. i tebe i sve tvoje srbe koji tako razmisljaju kao ti...... Da si ii malo kulturan i da imas mjesto u Srbiji nebi se javljao ovdje i ostavljao komentare..... Jos uvijek nemozete da prihvatite bolnu istinu da su vas Turci guz.li a sad to radimo mi ......... Sarajevo u srcu :)))
ŽELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
@Marko >Ja sam Srbin ma nisi Srbin, ti si stari vlah iz transilvanije. Sigurno te je drakula napravio tako krivog. a ovaj jovasin, pa njemu se ne treba cudit, on je uvijek protiv svega. vjerujem da on i kod srba pravi srannje samo da zakuha.
Ma opasan Cluj pravo : )) sve brazilci ovo ono hehe... teško da mogu nesto pitar ... a @Marko pa kako da mi budemo srbi !!! hehe znas li ti da mnogo turaka ima porijeklo iz BIH mamu ti j ebem retardiranu .... A teško je srbinu prihvatiti cinjenicu da su vecina muslimani ; ) Ispada Sarajevo !!
PROLAZIMO
nema GLUPLJEG naroda od srba-zlocinaca. primjeri su: @marko i @ovan ( (j)ovo (jovan-ovan) ) majku vam prcam, kako li ste glupi!!
Ja sam željovac,ali sam svim srcem navijao za Sarajevo i opet ču protiv rumuna.Naprijed komšije svaka vam čast,eto mene i bar 50 manijaka da navijamo za bordo tim.Dosta tih komšijskih svađa,pa svi smo mi Bosna i Hercegovina.
fkt citam komentare i niđe veze svi pesimisticni kao i kod helsingborga...jadovi pesimisticni i ljubomorni duvajte ga...ljubomora vas pojede jer vasi nizerazredni klubovi ne igraju u europi.....
Ma znate u cemu je fol? Ja utakmice gledam na jedan drugi nacin, pokusavam ostaviti politiku kuci, iza svojih vrata, otici bodriti svoju ekipu, a u direktnom srazu s protivnickom ekipom ( ako pobijedimo) niko od mene nije sretniji, u suprotnom aplauzom treba nagraditi protivnika. Razumijem tipove s viskom testosterona, koji sve svoje licne frustracije prenose na tribine i time samo cine zlo svom klubu...... Preporuka vrlim Srbima iz BiH: Molim Vas nemojte samo vi o genezi, porijeklu i ostalim glupostima; pa morate znati da je Osmanlijsko carstvo bilo prisutno na ovim prostorima, 500 godina, sve do 1878 i aneksije Bosne i Hercegovine od strane crveno - crne tj Austro-ugarske monarhije. Zakljucak: Ipak smo malo auhtoniji od Vas, da ne kazem i ne polemisem ko je od koga postao. Dokaz: Utvrde sirom Bih, kao npr, utvrdjenje Daorson kod Stoca - ostatak drevnog Ilirskog plemena Daorson.........s tim u vezi se veze i postojanje Bosanske autohotne - patarenske crkve
prosto je nevjerovatno kakve misli kolaju vasim mozgovima, o cemu vi dikutujete i na kako los nacin to cinite... Pojedincima, pa cak iako se zezaju, mozak nije veci od zrna graska.