Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo pritisak bio, sa Dudićem do titule pa u Evropu!
TITULA IDE NA KOSEVO!!
i u evropi mozda lagano konferencijska liga, samo da se prodje prvo kolo u ls
Sarajevo trkački bolje duplo od cijele lige .
Fedja
Dusmani na aparatima!!!
Mislili su 0-0 😂😂😂😂
Nigdje gola pogledati.Gasi mješalicu,motaj kablove.Od ove države nema nista
Otidji na utakmicu nemoj biti derbi navijac ako te vec zanima golovi i Fk Sarajevo.Ne krivi drzavu za nesto sto nema veze s njom.Ocito su ti svi drugi krivi i nisi za utakmica ti si sigurno jedan od onih sto psuju cim utakmice krene i krivi sve zivo.Otarasi se komplexa brt uzivaj u zivotu lp 😍
...Sabrijaaa
Opet Punac završio na poluvremenu kao protiv Sloge
Jeste brt upravu si namjerno su oni onoliko prečki i stativa pogodili.Pogodi je ti dacu ti ja 1k odmah.Uzivaj i gledaj evropsko Sarajevo.Komplexi Komplexi Komplexi.
Sad se vidi ko je DUDIĆ….!!!! BRAVO
Bravo BORDO👊⚽🫵🔴⚪
Musa ZMAJ💥💥🔥🐉🐲
au kakav naslov ocm
Merso doktor!
Pozdrav pljuvacima koji su čekali kiks FKS
F€dja qarino
IGRAJ BORDO BIJELI!!! 🔴⚪🔴⚪
Igraj bordo bijeli!! FKS 1946♥️