Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno komšije do prolaza.. Naprijed plavi po senzaciju...
0-2 na Kipru
E jbg sad... DaBogda al čisto sumnjam.
Sretno svim BH klubovima dabogda svi prosli dalje!
Ajmo biti objektivni. Želji su izgledi jako mali. Za prolaz bi morao da zabije gol, što znači otvorena, napadačka igra koja će opasnom protivniku na njihovom terenu dati šanse za postizanje gola. Teško. Sarajevo? Sarajevo igra protiv Atalante koja ne bi smjela zabit gol.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Atalanta 2/2 i Maccabi TA 2, siguran kes..
dobro je, usli smo u august evropskih takmicenja :) mozda za 10 godina budemo i vidjeli koji septembar ili oktobar da neki nas seniorski tim odigra evropske utakmice...
Ispada Sarajevo, Zeljo i Zrinjski. Nista novo. Cemu euforija kad nemamo kvalitet.
U INAT DUSMANIMA!!! Mosa Rajvosa
valeta ce da se zatvori i moze da napravi problem zrinjskom.zeljo je prezaljen,mada bi voleo da izbaci kiprane zbog rang liste nacionalnih liga.srb 19,kipar je tuda negde.hrv su 15 i malo im fali da imaju dva tima u kvalifikacijama za ls.atalanta ce realno pregaziti kosevo ko recicu.
Šta ti je rečica? Uzrečica?
aaaaajmoooooo hordeeeeeeee
Zrinjski najveći podbačaj. Ispali kao nosioci u Ligi prvaka i sad se provlače protiv ekipe sa Malte. Zeljo nije ni podbacio ni iznenadio. Jedino im se može zamjeriti nezalaganje na utakmici sa Apolonom. Sarajevo po ko zna koji put osvjetljava obraz BiH na evropskoj sceni. Remi sa Atalantom 2:2 je historijski rezultat, a ako prođu to će biti historijski uspjeh. Opet su najviše pokazali u Evropi. Svake godine sa njima isto ili veliki uspjeh ili veliki podbačaj. Nema sredine.
sarajevo je bas prosle god osvetlalo obraz ispadanjem od neke zaire,zoreija,zoarie iz moldavije
@mulalicmustafa Pogledaj predzadnju rečenicu. Primjeri uspjeha: prolazak Levskog, prolazak Atromitosa i utakmica protiv Borussije, 2:2 sa Besiktasom u Turskoj, play off sa Clujom, prolazak Genka. Sarajevo je pravilo najveće uspjehe u Evropi. Isto tako sa druge strane Kukesi, Zeta, Zarya. Veliki neuspjesi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)