Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ne žele suživot zato ovo i rade, dok naši žele suživot i imaju doček dostojan čovjeka iako ih dođe šaka jada
Merhametli narod moj ti, vazda ce nam ovako biti.
Cetnike istom mjetom treba docekati i to je to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dočekat sve igrače Borca i njihove navijače istom mjerom na svakom stadionu u FBiH, počevši od pionira, kadeta, juniora, sve do prvog tima.
Ne mozemo ni to jer ce niksic zvani njiva i dritan konjakovic odma reagovati i saget im se i naguzit, i jos ce ih molit za oprost
Mi smo jucer na Grbavicu usli u 20 nekoj minuti nismo vidili gol, prije toga u kupu isto dva gola nismo vidili. Utakmica u 19:30 mi iz Mostara krenemo pet sati prije u nadi da cemo proci pretres i stici na vrijeme na utakmicu. I svaki put policija odugovlaci drze nas u busevima ko zatvorenike i samo cekaju najmanju gresku da neko upita mogu li pisati oni da kazu ne mozes ti upitas zasto ne mogu oni samo kazu hajmo svi kuci nazad izgleda tako im je najlakse uzeti dnevnice a da nista ne rade.
NEPRESTANA DESTRUKCIJA DRŽAVE U SVAKOM SEGMENTU !
Bruka i sramota od Saveza Mupa rs i od strane fk borac. Volim ovu zemlju ko niko al kad se ovakve stvari desavaju dodje mi da placem od tuge pa dokle vise sa ovom korupcijom
Sve je to po natedbi, Genocidna gamad
Kako je samo ovaj klix odvratan.Uklanja pozitivne komentare a raspiruje mržnju i ružne riječi među narode Fujjj gadite mi se !!!!!!
Prije 10 dana na ovom istom portalu su se smijali Manijacima što su vraćeni Smijali ste se lakrdiji sudiskoj na štetu Želje A sad????.Dvostruki aršini u bošnjaka ili možda ipak veća mržnja prema Želji????
Na 90% gostovanja ovakvo ponašanje policije je uobičajena pojava. Nije samo Banja Luka slučaj. Ko god je otiso na 5 gostovanja u BiH dozivio je nesto slicno. Ne znam od cega zavisi. Nije od entiteta, prije da je od mentaliteta. Pozdrav iz Mostara
Istom mjerom vratiti ako postoji mogućnost i bice onda bolje
Pa sarajevo sa 10 igraca bilo bolje i tad sudija morao pomagat nepostojecim prekrsajima, ocajan bojac 😁
obesmišljavanje fudbala u ovoj državi radi se svim silama
Bošnjo opet povio rep. Neka, tako nam i treba kad sno kukavice.
Ma samo istom mjerom im vracati kad dodju u Sarajevo.. Sanjam manijak me ganja sanjam kako mu se sklanjam.....
Ima li kakvo rješenje za sve ovo,ovako više ne može dalje?!I da se razumijemo,navijač sam NK Slaven Živinice,kluba za čiju budućnost sve manje i manje nade ima,bukvalno mu je opstanak u pitanju!
Sad ce DRITAN relaksirati odnose.
Prepali se da ne osvoje banja luku za 5 minuta