Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ODIN Kolko potrosis para na lijekove?
DOKLE VIŠE BRAĆO PO BOJI??? 1) SAID IZGUBIO PREKO 10KG, NEMA ŠTA DA JEDE A SELIMOVIĆ UZEO NOVOG DŽIPA ZA ZIMOVANJE NA PLANINI... 2) SESAR NEMA ZA KARTE DA POSJETI SVOJU FAMILIJU U HERCEGOVINI, BRAĆO PO BOJI, A IRFAN IDE ČARTER LETOM NA UTAKMICU LIGE ŠAMPIONA... 3) SULJIĆA. BRAĆO PO BOJI DA NE SPOMINJEM, GREŠNO DIJETE, NI 50KG NEMA, ALI ZATO JOVIĆ PRAVI VILU U TRAVNIKU SA PREKO 300 KVADRATA I ZATVORENIM BAZENOM... HOĆEMOL ČEKATI, BRAĆO PO BOJI, DEFINITIVNO KLJUČ U BRAVU???
Seljo je klub koji godinama mulja sa sucima, kupuje sebi utakmice i smješta protrivnicima da ne budu prvi preko poznatih i dobro podmazanih lopova Arnautovića, Vukkasovića, Skakića i njima sličnih.
Litex - Meljo 7:0 Hapoel - Meljo 6:0 Macabi - Meljo 6:0 Maribor - Meljo 6:2 (ukupno) = 2:25 mene stid dalje nabrajati, ako koga nije nek nastavi :-(
Što si nervozan balavče? Ljudi ti objašnjavaju neke stvari, a ti psuješ i vrijeđaš, umjesto da im se zahvališ... Još si na članku o velikanu BiH fudbala. Reći ću te tvojoj mami... Budi siguran da ćeš dobiti degenek!!!
Mozes li me samo posjetiti na vase rezultate u Ligi prvaka, nisam se odavno nasmijao, pa me posjeti. Hajde molim te prestani pricati gluposti i saberi se!
O j.e.b.o. ti pas ma.ter jesi gl.up!!! Idi prati to udbaško sr.anje od kluba i ne s.e.r.i. više o pošetenju. To je bila cijela poenta, al\' si parmak pa ne možeš skontat\', j.e.b.o. vas Rašo vaš bivši doktor u klubu, k\'o da vas je on sve pravio takve \'\'inteligentne\'\'!!!
I to \"A\" spada u akronim \"UDBA\", međede nepismeni. To im je skraćeno ime, a ne \"UDB\", kako si ti napisao. Znači, po tvom, dok je država osnivala UDBA-u, UDBA je spajala sportska društva (u istoj godini) i bavila se fudbalom? :DDD Znam ja dobro kako je nastao F.K.Sarajevo, ali ti ne znaš. Uglavnom, nije nastao onako, kako si čuo negdje na sijelu, na uskoj prugi. Ali bi bilo dobro da jeste. Imali bi smo mnogo više uticaja u YU ligi. Vjerovatno bi osvojili i više titula... Ali, nismo, na žalost. U prošlom postu sam ti dao savjet, da se ne brukaš, a ti uporan sa svojim glupostima... ccc...
Et\' vidiš kako se vi pitarski parmaci sami demantujete. Veličate vaše rezultate u pretkolima evropske lige, a omalovažavate Željine u pretkolima Lige prvaka. A onda omalovažavate najveći uspjeh jednog BH kluba u Evropi, polufinale KUP-a UEFA, zato što ste vi bili u četvrtfinalu KUP- Šampiona. Pa de se maj.ka mu stara odlučite više, ne mERe se na dvije stolice ha ha..Šprdnja od kluba i od navijača, od postanka ste bili. :-)
Eki torpedovaca sad bili u 1/4 finalu Kupa sampiona hahaha izbacili u 1. kolu strasni Olimpiakos iz Nikozije i odmah dosli u 1/.4 finale? hahahaha koji lazovi udbaski
Torpedo - Kusysi 1:2 (igraci finskog tima trazili od fotoreportera da im uslikaju semafor jer im niko nece vjerovati da su pobijedili u gostima) Torpedo - Besiktas 0:5 (najveci poraz kluba iz BiH na domacem terenu) Zeta - Torpedo 1:0 (poraz i ispadanje od predzadnjeg tima iz prvenstva Crne Gore)
I jos kada smo kod ne sanjanih rezultata vas san ce biti cetvrtfinale Kupa sampiona (8 najboljih u Evropi), a ti sad procijeni ako ti inteligencija dozvoljava koji je veci uspjeh polufinale Kupa UEFE ili cetvrtfinale Kupa sampiona, samo da ti pripomognem, zna se koje je prvorazredno, a koje drugorazredno takmicenje u Evropi. Kada to shvatis prestaces se PROVALJIVATI!
Konobar daj jos jednu duplu
Ako neko NEMA PRAVO pricati o Evropi onda ste to vi! Znas zbog cega i bilo bi ti pametnije da dodatno ne tones sa svojim glupostima od komentara!
@japan A Litex????? hahahahahahahahahahahah Daj bjezi ba gol razlika vam 4-39
Dovoljno se sjetiti KUSISIJA SARTIDA i ZETE i zahvaliti se torpedu na promociji anonimnih klubova u euro-kupovima.Naravno ne treba pominjati domacih 5 komada od Besiktasa, i one Baselove sestice. Polufinale kupa UEFA je vjecni ne dosanjani san malog torpeda.Toliko o Euro utakmicama.
@japan Hahahaha cuj ovog \"bisera\" Znaci,po tvom jeb.bo izbacivanje Levskog,Genka,Helsinborga,Orebra,Sigmu...2.Play-off-a(Cluj i Dinamo K.)