Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosa rajvoSa. Do nove pobjede.
Samo dobro naprašit onog glumca Mulalića... ima demagogiju ko da vodi Juventus, a prima platu u Doboju kod Kaknja...
Zalosno da ja moram tekme Zrinjakog komentirati na clancima Sarajeva i Zelje jer Klix osim spomenuta dva kluba ne mari za druge, a Zrinjski je najtrofejniji i najbolji klub u BIH i trenutni lider. TUZNO I ZALOSNO!!!!!
to nema u niti jednoj državi. Stalno Adžem prije tekme, Adžem nakon tekme, Adžem o kupu, isto za Musemića.. Klix.ba - najposjećeniji beha portal!
Nadam se da ce Simin Han izbaciti mog Zrinjskog. Mi idemo u LP boli me k za kup i euroligu. Ionako necemo osvojiti. Zato bolje prije ispast i udarat po prvenstvu.
@ASas Ideš ti LP isto kao i prošle kvalifikacije.Samo ovu sezonu nećete igrati ni kvalifikacije zato što nećete biti šampioni.Nema više sudije ( majmuna ) iz Gruda.
Zrinja igra sad sa Mladosti DK na Bilom Brigu
danas u evropi nije bilo terorisanja,osim da su u Madjarskoj uhvacena dva teroriste koji su imali namjeru terorisat gradjane Budimpešte
Husref preporodio ekipu!!
od prve minute sve oci i usi u Bih ce biti uprte prema kaknju, utakmica sezone derbi sezone , biti ili ne biti ahahhaah