Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rezultat po strani, ali ova igra je brutalna. Brzo se igra, na par dodira, dobro kombinovanje i kretnja, jednostavno se vidi ideja. A ono što me najugodnije obradovalo je strahovit presing i trka. Svaka čast momcima i stručnom štabu, ako ovo samo prenesu na ligu, biće mnogo radovanja.
@SrbiBalkanskiRomi Djiksoni su ti na sestri.
@TheSupervisor Mrš na Blic čimpanzo.. Ne mogu da vjerujem i da na jednoj sportskoj vijesti i članku nađu pisati ovakve gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sta je misevi i mrzitelji Sarajeva....treca postava Quarbaga evo i peta postava Kubana pala hahahaah
Ako vako nastave uzece i 4 postavu Dinama zz
Nema u Bosni terena da se prikaze ova igra, to je jedino veliki problem... a momci zaista igraju perfektno...
Nevjerovatno pobjeda protiv 10to plasirane ekipe u cak drugoj ligi Rusije.
Igra je jednostavno nevjerovatna,a za dusmane sto pricaju razne stvari doci ce proljece.
Kurban savladao Kuban.
Sarajevo savladalo qarabah i kuban,gosk savlado Hajduk iz Splita!!Dame i gospodo Premijer liga BIH!!!
BORDO MAŠINA !!!!!! 1946 DIV
Čuj komentar sarajevo najveći klub u državi... Koliko maloumn moraš biti da bi to rekao... Po njima znači modriča spada u vrh bh fudbala, duduše tu su negdje po broju titula..
@zasarajevo a šta je uspjeh, kasnije ispasti u kvalifikacijama? SMIJEŠANO! Ako vam je to uspjeh koji slavite onda vas sažaljevam, primite moje saučešće.
@zasarajevo Sine moj isti qurac, nijedan klub nije odigrao nijednu utakmicu u ligi prvaka niti u Evropa ligi. Razlika je jedino u novcu koji dobiju! Eto igrali ste play-off i šta, izgubili 7:0. Jel ti to ponos i dika?
Fin sastav. Nema srbijanskih seniora. Konacno.
Mogli su im i reflektore upalit...
Veliko Sarajevo. Husref najbolji trener lige!!!
Nisam znao da je Adzem dao otkaz
@admir123r45234f2 nastranu to za koga navijas ali uporediti Musemica i Adzema je malo reci smijesno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma svi stvarno niste normalni, ovo njanjajvo svak ce jebati
idi logopedu imaš govornu manu
prvaci prijateljski utakmica
Hebobović mi je najrmži igrač u Premijer ligi BiH. Sve dobro radi, ali njemu nije utakmica ako nije makar jednom fulao 1 na 1 situaciju. Svakom se desi ponekad, a njemu u svakoj.
Iznudio penal, dao gol. Zadovoljan?
Ne gledaj ga kroz tu prizmu. Koliko jedan Hebibović napravi prodora, otvori šansi, koliko uleti dobro između stopera i uz to, čini mi se da je drugi najbolji asistent iza Sarića. Ima ko će davati golove.
extra rezultat...ne bitno sa kojim je sastavom kuban igrao..ipak su u prvoj ligi rusije i svakako vrlo kvalitetna ekipa...sarajevu svaka cast (Y)
kuban je u drugoj ligi, ali to ne umanjuje briljantnu igru sarajeva