Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad kvalitetnija kukuruz liga i nikad kvalitetnije Sarajevo u BIH ligi.
A ti Lutvo čekaj, da "Padne Sarajevo "
Bosanski pravoslavci su vrištali
Ovo je namješteno savez je na našoj strani, sve je očito mitomani bolesni.
Ale ale aleoooooo, naprijed naprijed Saraj'vo
Ko pobijedi Sarajevo treba mu dati pehar 😝
@2922Uzer-PA ETO BUDITE I VI.KO VAM BRANI?HAHAHAHAHAHA.NEMA TE ZA "KIFLE" . E JE SI PRAVI HADALJ.
Sampion....sampionski💪
Cestitke za Sarajevo
Sarajevo do boda sa dva igrča manje Handžić stvarno bruka za brukom
Sve je super ŠAMPIONSKI...ali je onaj Hebibović problematičan igrač. Ko zna po koji put svojim ponašanjem ostavlja klub na cijedilu... Svaka čast momci...samo naprijed🏆🏆🏆
Svaka cast, a hebibovic mi nikad vise ne bi zaigrao zbog onakvog odnosa, nepostivanja vlastite ekipe gdje ih je ostavio na cjedilu, pa i generalno zbog odnosa prema igri i svemu.
@opleti to klub treba da riješi.. PO PLATI UDARIŠ PA DA VIDIŠ KAKO POŠTUJEŠ NOVČANIK.
Svaka cast
Veliki uspjeh je osvojiti premier ligu i takmiciti se u istoj. Nije ni cudo, sto najveci talenti bih uopste se ne bave sportom, osvoje sve sto mogu do 16 i onda napuste sport. Jednostavno ko bivsi sportista tesko je biti motivisan kad nemas konkurencije, niti sponzorstva niti strucnjake da te poduce bolje. Motivacija igrati protiv sarajeva il borca, to je amaterski nivo, to je ko je fudbaler da sebi k... Odsjece kad skonta koliko je los
Teska utakmica danas, ipak valjalo je odigrati protiv Borca, kriminalaca iz saveza i Mujica, pa jos od 70. sa igracem manje. Odlican bod, bravo Sarajevo. Sampion stanuje na Kosevu!!!!!
Autor clanka Haris Handzic, konacno skontao da nije za fudbala
Navijam za želju.....al realno u trenutku Sarajevo je najjača ekipa lige...