Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je Dizdarević branio ove 3 tekme ko zna sta bi bilo.. Bagaric, Bodul, cmiljanic pojacanja ( doduse Crnogorac je vec tu bio).. Bit ce ovo ok sa Seveljom i sa Lazicem ma top abd.. FKS ⚪🔴
Sarajevo je institucija ljudi
U SUBOTU SVI NA KOŠEVO 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪ 🔴⚪
Sad Zrinju oderati i dati na znacaju pobjedi u Posusju.
jos fizike i jos uigravanja i bece ovo extra lazic kad pojaca odbanu sevelj da moze sredinu pojacat i bece to dobro bitno je skinut malo teret sa ledja...cmiljanic pozitivno iznenadio brzinom i kako razmislja u igri
Idemo Bosnjaci! ⚜️
Nije bas realan rezultat, prvo pol malo bolje Sa, a drugo Posusje. 10-ka Sarajeva dosta dobar. Mogli bi objaviti i koju fotku igrača Posušja ili je ovo portal FKS?
Čuj rutinski, jedva pobijedili. Golman ih spasio, a Posušje samo sebi 2 gola dalo.
Strašan, Mega protivnik iz najjače "Premier" lige svijeta, Posušje.
Sarajevo ce biti u Top 3 a Zeljana ce se morati dobro namuciti za Top 6
Joj jest lijepo vidjet da su 2 Tuzlanska tima na vrhu tabele. Realno Sloboda ima najbolju skolu i skauting. Pola lige je proslo kroz Slobodu, najbolji igraci Sarajeva dolaze iz Slobode godinama i opet Sloboda izuzetno dobra. Tuzla City je najperspektivnija ekipa, realno imaju najvise novaca. Stvarno sam sretan, samo da ostane priblizno ovom. Niko niko samo Sloboda, samo Sloboda.
E čuj FCS ima 3x više bodova od kona
Ovo im je bio laksi trening.
Pa vala da je bilo rutinski i nije. Dobro bilo Posusje, ali ....
Kažu ako Velež ovako nastavi Željo će zaraditi više od Evrope nego Sarajevo LOL
Bravo Sarajevo, kamenjarski Srbi na haparatima
Poturicoo sikter! !!!
Njanje opet su vas vile pronosale. Ljudi se ispromasivali samo tako.