Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEBRINI TI NEBRINI SARAJEVO TI NEBRINI I KADA TE SVI NAPUSTE HZSA87 SU UZ TEBE I KADA TEŠKO JE I KAD REDAŠ PORAZE PJESMA SA SJEVERA NIKAD NE PRESTAJE I KAD TI BUDU SVI LEĐA OKRENULI UVJEK ĆE SJEVER TVOJ ZA TEBE GINUTI...
Ma sramota kakvi mi i sampioni e moj Mirza nemas ti pojma o taktici i igri sramota sramota sta drugo reci.
Čelik šampion ! ekipa je nakon sedam kola osvojila SAMO 28,5 posto mogućih bodova. nakon toga bi i u noćnom baru bi promjenili striptizete, a kamoli .....
Samo 1:1 u Prijedoru :( , tesko cemo mi do Titule ovakvim tempom...
Nije Olimpik, već Olimpic.
Dogovor je ocigledno bio da Celik pobijedi. No Tosunovic, Nuhanovic i Nikic izgekda da to nisu znali. Zamislite, nakon izjednacenja trener domacih izmjenama unistava igru svog tima?! Odmah nakon postignutog gola izvodi Nuhanovica koji je ucestvoao u kreiranju svake akcije i uvodi LEVATA Husica koji jos nikada nije dao go od kako je dosao u Gradacac. I neka mi neko kaze da se utskmice ne stimaju.
BYE BYE MIRZA --- BOLJE SADA NEGO KADA BUDE KASNO!
TIM KOJI IZADJE NA TEREN DA NE IZGUBI A NE DA POBJEDI NE MOZE BITI PRVAK PA MAKAR SE ON ZVAO I FK SARAJEVO . POSLIJE BORCA JOS JEDNO RAZOCARENJE .
Hebo vas!!!!
I kad kazu strumfovi da kupujemo utakmice.
titula na kosevu