Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SRBLJE prijatelju kake su to šifre? Jesil to dobio novi zadatak? Nešto si mi junački klonuo bit će. Niđe skuuutori, 300dm itd. Gde nestade ona lepa mržnja prema svim i svačim brate jado? Sad sam čito o Sv. Jeftimiji žitije prepodobnog oca našeg što strada od ruke brata Zaharija izroda srpkog koji primi veru Muhamedovu i uze sebi ime Memet. U tamnicu u Starom Patrasu Peloponeskom ga baci da tamo i skonča, mučenik. Vidi šta su nam dušmani kroz vekove radili a ti se rode ovde zahebavaš. Seti se svog nauma da ove bosne nestane pa odadri opet junače.
otkad sarajevo nije nista osvojilo
uzima željo i ove god trofej 100%
OLIMPIC SAMPION!
EH VOJVODE SAD CEMO DA VAM SE NAMOKRIMO USTA
A u medzuvremenu u Africi... http://zimbabweonlinepress.com/index.php?news=3750
Jeb.ali su vama turski \"gosti\" 500 god. ćukun bake!
nadam se da ce biti fairplay u Doboju, da nece biti nekih nacistickih, fasistickih ili sovinistickih ispada od strane gostujucih navijaca!
Čuj molim te Dizdaruša.. zar ima i ta ekipa ???
... i navija za ŽELJA
Ha ha, Srblje definitivno nije svoj a ovaj voja je Tito ha ha ha... idiota mati mila....
tarpi,njanjajevo i FPGR (fina prigradska raja) ispadaju i prvom kolu.paket virsli za utjehu. nezaboravite da idete u goste drugoligasu koji ima svoj stadion hahahahaha
vidis na 3. slici da je ziri (ilitiga komisija) sva u plavom sto znaci ŽELJO brani trofej !!!
@GLABGLAB Na koljena pred horde=Na kolena pred srbe. Samo blijeda kopija....-bili i ostali...
Velez osvaja
vojvode i horde zla. bas se slozilo kako je historijski i bilo