Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar posao se radi svi to moramo priznati. Idemo jako u ovu polusezonu imamo se cemu radovati. Igraj Bordo Bijeli !!!
Lijepa priča,svaka čast puno sreće dalje u karijeri.Sarajevo radi dobar posao.
Nula od igrača
Ovakve prodaje govore dasu ovi naši timovi obične trube
Dzaba Sarajevu sve pare i igraci kad ce izgubit protiv Slobode u nedelju
Nase mlade nade u Tursku, a mlade nade Hrvatske i Srbije u Spaniju, Englesku, Francusku, Italiju.....tacno smo antitalenti za sport.....
sine tebi sad neko da ponudi ugovor u turskoj, otiso bi bez da se okrenes
Ovakve komentare moze pisati samo fudbalska neznalica. Livakovic kao jedan od top golmana ode u najboljim godinama u Fener. Dovoljno je vidjeti sastave timova da se vidi kako ljudi ulazu u fudbal. Ne znam kojem mladom igracu sa ovih prostora moze biti neuspjeh potpisati za Besiktas sa 18 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S Mamićem niko ne može s ovih prostora,taj čovjek se više neće roditi na Balkanu.Sarajevu svaka čast lijepo su ovo izveli.
Šta to lupaš,pa da nije Mamića oni ne bih bili fudbalska velesila,drugi su na svijetu zahvaljujući njemu.Gledajte objektivno.
150k e i 25% od narednog transfera. VELIKO SI FK SARAJEVO!!
Akademija Fudbalskog kluba Sarajevo na meti naj većih Europskih klubova prodaše ga u Tursku u Bašakešir gdje nije ni u prvi 5 u Turskoj. Toliko o meti najveći Europski klubova.
Od srca ti želim da i tvoj klub uspije, po prvi put od nastanka,prodati nekog talentovanog osamnestogodisnjaka.
Možda ti je Split drag,ali ti si Split vjerovatno samo na razglednici gledao.
Ovako će i naša kona za jedno 150 godina.
Kona se nudi i prodala bi se ali je niko neće,toga si i sam svjestan.Tako da će se kona ugasiti.Za sve ostale informacije možeš naći statut FK Sarajevo i pročitaj...
Hamza sretno i svako dobro... Fin posao de radi oko akademije, oko svega... Sinoc gledam interviju Rozmana na novabih, ako bude 60 posto od one price, sljedeće sezone ima da sve ide ko po loju.... Vidjecemo ja volim volim samo tebe ❤️❤️
I uclanite se cvaja godina dana nije milion !!!! Ova uprava to zaslužuje!!!!
JEEEEEBI ZELJU SARAJVOOOOOOO OOOOO OOOOO OOOOO A prvo cemo tuzlu srusiti