Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt treba ovu krupu pustiti u evropu kakvi zeljo i Sarajevo
@peter parker i jos nesto, kone ne naslađujte se previse niste ni vi nista bolji 😉
@peter parker Brate upravu si za sve sto kazes iako sam navija Željzeničara vise bih volio da Krupa osvoji ovu nasu ligu jer igraju borbeno srcem a ne ovi nasi manekeni i Zelje i Sarajeva sto bih ih ja volio nazvat iNSTAGRAM IGRACIMA
Truba smo evo vec godinama...
Dobra generlka, ne zna se ko je gori ili Željo ili Sarajevo a i Zrinjski se raspao. Nama je bolje da i ne idemo u Evropu.
Mi smo divovi svakome smo plijen😃
uKrupnilo hahhahahahahha
Krupa je šampion oooo
IMALI JOS OVIH POJACANJA KO OVAJ IZ SLOVENIJE RAHMANOVIC HAHA STA LJUDI RADE OD FKSA
Torpedo se raspo.
BLAMAŽA U REŽIJI REFERENTA. Poslije ovog bi ga trebalo smijeniti, čovjek- neznalica uvijek igra sa istih 11 igrača, da su makar kvalitet pa bi i bilo OK.I pojedini se čude kako izgube od nekakve Krupe iz mjesta sa hiljadu stanovnika i vlasnike koje nisu uložili u klub ni 1/10 što ulaže Sarajevo... Ne igra mu Rahmanović, Anšušić, ali mu moraju igrati Ahmetović, Bekić, Crnkić, Hebibović koji gola ne mogu dati , pa se čudimo kako gubimo...
TAKO JE SVAKA CAST CUJ RAHMANOVIC POJACAO SARAJEVO PA TO JE IGRAC ZA 1 FED LIGU
Kad tako dobro znate polozite za licencu i vodite klub, osvojite sve.. Navijaci na baterije i kvazi treneri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lijepo je vidjeti da strumfici pomno prate desavanja oko FKS.... Al nije to nista novo 😉
Pratimo kako se patite torpedasi.
Lijepo je vidjeti da strumfici pomno prate desavanja oko FKS.... Al nije to nista novo 😉
FK Sarajevo ne namješta prijateljske utakmice...
DivEvi
samo bosancima su mjera prijateljske utakmice, to su utakmice za probavanje taktike i sl, lagani tempo, zaebancija. Izgubio bajern od unterahinga nedavno i nije senzacionalna vijest ko ovim domacim pusikurcima koji nemaju za koga navijati pa prate sarajevo :)
PA nisu ovo izbori pa da svaka igra svaka dobija !
hahahah divovi