Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hahah: \"pipova stara\" selj.a.cino vidi se da si ili istocna bosna ili sandzo.. nauci se deklinacijama imenica.. koji moroni.
Pipo bice i tvoja stara ispred stadiona prije utakmice.Pruza sve sve vrste sexa i to vrlo povoljno samo za petaka. Pa tako si i nasto idiote, ona je na kosevu domaca. LJUBOMORNE DUSE MOGU DA NAM PUSE BAS KAO I PIPOVA STARA
ma sta hoce mali pipo svojim komentarima da kaze ...crkni...od...lj.u.b.o.m.o.r.e ..P.I.C.K.O... S.T.R.U.M.F.O.V.S.K.A..
U inat dušmanima ima da rasturimo Olimpiće male mutave!
Uh znaci hadison ce biti krcat pitarsko-sandzacke stoke i ponekog predstavnika uprave olimpica...
mirise u zraku. zivi bili pa vidjeli
zaradi 2000 kn mjesečno za samo 10 mi. dnevno na netu registriraj se na http://www.onbux.com/?r=zfilipi5