Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada samo to prenesite na PL i sve udure..
batistuta gabrijele za tebe je skoro pele
zasto nasi klubovi neidu u neke normalne krajeve gdje imas uslove da se profesionalno pripremis za novu sezonu? I onda se cudimo zasto nam je liga tako smijesna.
Pletu, pletu ali šanse ne stvaraju ... osjedićete komšinice čekajući gol kada dođe na red strašna PLBiH u kojoj se svi brane kao da im je zadnja. Svaka čast Husrefu na ofanzivnoj igri, u završnici pola tima.
messi u dresu fks na slikama 13, 17, 19 i 20
Gledaj ljiljana!
Dobro ste se sjetili da izvijestite o nasoj pobjedi smradovi. Bravo momci ako nam u PL ligi budu ovakvi rezultati bilo bi vise nego idealno. Sad put Sarajeva pa u Hercegovinu da aBd srusimo Listicu!
Svaka čast momci!
je li to ona Buducnost sto inace baca velikane na koljena? naravno da nije,a ja zaboravljam da je Sarajevo u rangu seoskog fk
Vazda vako pripreme super, igra, golovi, i onda sranje u Krupi ili u modriči... Nekako smo postali svileni za premijer lige. Nema Senada Begića, Krupinca, ova djeca su super i odlično je to, ali mora neko malo vrisnut
divovi
jesu igrali dunge lange