Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kost ovim smrdama ! 2:0 za Sarajevo !
RESPECT FROM THE SOUTH STAND
Svi na Koševo! Podrska ce im trebati...nisu ovi bezveze ekipa.
valja sada opravdati ovo: http://www.avaz.ba/tehnologija-i-nauka/nauka/bosanci-i-hercegovci-su-najobdareniji-u-evropi
Idemo rajvoSa,tari ove grke bar 2 : 0
veceras svi uz FKS zasluzili su to
Nadam se pobjedi i još jednom podvigu. VJETRU POVJERI NAŠU ZASTAVU. FREE PALESTINE.
Bilo je i Sarajevo favorit protiv Zete pa znamo kako je to zavrsilo.
Gazi pravoslavna braća ovo ladno dvica ko vrata
Hajde Sarajevo, samo naprijed! Nadam se pobjedi! :)
Joj naslova haha, pa nije isto Atromitos i Levski
20:30h UVIJEK VJERNA BORDO ARMIJA !
POSTO JE KLIX ZABRANIO KOMENTARISANJE NA OVU MLADU ELITNU PROSTITUTKU IZ SARAJEVA STO JE DEGENECIO CRIS BROWN ZAMOLIO BI DOTICNI KLIX DA MI DOSTAVE NJENE PODATKE PRAVIM PARTY NA SVOME MEGA MOCNOM RANCU OD 10 HEKTARA HVALA UNAPRIJED !!!
ma kakvo degenecenje, nije ni seen bacio dronfulji
Ma nek je pao Famos iz Vojkovića,
FK Sarajevo, kao sto smo vec i navikli, spasava obraz bh fudbala. Ostale prdimahovine su ocekivano poispadale u prva dva kruga. Lopovski klub pod patronatom slagiranog se tradicionalno izbrukao, a dva kamenjarska kluba su kao i obicno dobili po vagini. IGRAJ SARAJ´VO!!!
Tomba kume, rzumijem ja Vašu radost zbog prolaza, razumijem i zaj-ebancije na naš račun. Neka, tako i treba. I mi bi Vas prcali da je obratno. Razumijem i rivalitet, prozivanja, podje-bavanja.... ali ne kontam brate prozivanje Ivice Osima, pogotovo u kontekstima bolesti. Sve dok je bez toga je ok. Furajte nas ba maksimalno, ali ako nam je uživancija moždani udar Osima i srčani Husrefa... Je-bi nas onda. I slažem se, spašavate obraz bh fudbala, a ''ona dva'' i ne smatram klubovima.
Hajmo BORDO DIVOVI zgazite ih sve redom djecu im ebem nerođenu,*** im mali seljo mater a oni selji. KURCA nam se napušite BORDO BIJELOG
Prototip navijaca F.K. Sarajevo.
ATROMITOS GAZI UDBAŠKI OTIMAČKI KLUB KOJI JE SVUDA ZASTUPLJEN KAO NEKAD NA SVIM BOGOVETNIM MEDIJIMA ZA LOVU NARAVNO JER SE LJUBAV NE MOŽE KUPIT NOVCEM TO SAMO ONI MOGU I TAKO OPSTAJU EVO OD 1948 pod nazivom fc sarajevo, dfotad su od 1946 do 1948 bili TORPEDO SA GRADSKOG STADIONA.
Dudlas nam udbasku chundaru
moraš se prvo ođerašit da ne bazdiš :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
SILUJ IH ATROMITOSE!
Koji si ti komplexas kakaliću, za vas je i olimpic institucija
Ma silovo vas je atromitos pricaj ti sad kur.cu mom :D
Napred ATROMITOS gazi vu vještačko-udbašku tvorevinu koja se gura svuda da bude kao najuspješniji klub a to nikad ne može bit !
Dudlas nam vjestacko-udbasku chundaru
Pa samo ih ingore . Ignorisanje je najbolje oružje za ove ispade budala koji hoće pažnju. A isti nije nikad posjetio stadion :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)