Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako sam zabrinut . Jako lose stojimo na terenu .Zrinjski je duplo jaci od nas , mnogo su i tehnicki i fizicki jaci od nas ,pogotovo u duelima. Sarajevo godinama nije imalo losiju ekipu , sve ove igrace iz Slobode bih ja rastjerao osim Ahmetovica. Sve u svemu ,ne vidim ja ovdje srece ,Zeljo ce nas razvaliti ,mada nisu ni oni Bog zna sta jaki. Zrinjski je ipak ruku na srce najjaca ekipa u zemlji ,ako cemo posteno.
zadnje dvije u mostaru zrinjski zeljo 0-4,0-0 i zrinjski puno bolji
@rikikiki Da ,jeste 0:0 igrali , a sto nisi posten pa priznas da ste trebali izgubiti i da je Zrinjski ostecen.Jer Valjic je zbog vas dobio suspenziju ,toliko .
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve u pet deka..... Stvar momentalnog raspolozenja igraca.. Kvalitet nizak. Samo da se uzme ono malo para od Uefe za kvalifikacije i kraj.
@SnoopDogg..kakva god nasa je... Meni je samo zao sto to nije malo vise ofanzivnije.. Napadacki.. Nadigravanje da navijaci i obicni gledaoci uzivaju.. A ne da se nerviraju
@saratuzla...pozzzz za sve normalne navijace. I pratioce ove nase premijerke....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
3 igraca usla u 16erac prije nego je sutao, a jos se i golman baci ispred i ulazi lopti u putanju. Nije da je navijacki, ali ove sudije u nasoj ligi stvarno veze sa vezom nemaju!
sarajevo nema sanse ni za prvaka ni za kup, nazalost ali to je realnost.
Pirić je igrač utakmice...
Jbt pa nama ni sudija nije mogao pomoći veceras 😂
@Pr0peler..ma mogo... Nije htjeo shupak:D
Pa dokle ce vise Rustemovic igrat i kidat nam zivce???...jos mu dadose kapitensku ccc...lik samo hoda po terenu...neorganizovani smo skroz...prosto je nevjerovatno da se uopste borimo za titulu...
Tesko sarajevu u subotu ako budu ovaku igrali
Nema Sarajevo kapacitet za više i bolje, jadno je ovo sve.
Realan rezultat ... Prve tri ekipe ravnopravne ... do samog kraja nece se znati prvak ... sa ritmom srijeda-subota unistili su ekipe jer da igraci imaju vise vremena za odmor mislim da bi gledali mnogo bolji i ljepsi fudbal
Jbga jarane,igraju 6 mjeseci u godini 6 su na "odmoru". Sta bi da igraju npr.kao igraci iz engleske lige,8-9 mjeseci liga,2 kupa,europska takmicenja i plus svjetsko ili europsko ljeti. Ovi u nasoj ligi imaju kondicije i snage za pola sata. Nema opravdanja za ovako losu ekipu Sarajeva. Navijam za njih,zao mi je ali to je istina.
ŽELJOoooooooooooooŠAMPIONEeeeeeeeeooooolllllleeeooolllleeereeoooooeeeee
STANDARDNO NA BH KUKURUZISTIMA sta reci nego JAD TUGA I CEMER obje odron ekipe... A jos su jadniji ovi sto se loze na njih i prate ovu kukuruz ligu...
Pa ti ovdje najvise i pratit samo se kacis na canke nase lige, smiri majmune ko ti drma kavez??
Horde Zla prekucale. Bravo jebači. Zrinski jebeno opaka ekipa. Mislim da će Horde Zla napraviti orgije na sadaka areni
bilo 1000 il sto bi horde rekle 5 hiljada ahhaha
pa hoce kad se budu od muke poceli medjusobno jebavati radi smanjenja stresa
Nemojte zeljovci unaprijed da se radujete . Nista ni vi niste bolji od nas ,a od Zrinjskog pogotovo. Niti zasluzujete ni vi ni mi titulu .Ako cemo posteno Zrinjski treba opet biti prvak .Vi ste se provukli protiv njih kroz iglene usi ,a i mi Boga mi . Tanko je ovo sve ,ja sam razocaran totalno.
@Chvilla Pa normalno ,a ne ciganski ko vi zeljovci .Hajd budi posten ,pa reci jeste li trebali izgubiti u Mostaru ,i je li Zrinjski najkvalitetnija ekipa u BIH ? ako vec pratis fudbal ,onda ne bi trebali ulaziti u raspravu ,nego bi se trebao sloziti sa mnom.
@Chandler Na osnovu cega ste bolji od Zrinjskog ? Hoce li se ijedan zeljovac javiti i biti realan . Zrinjski vas je trebao dobiti i ostecen je . A dokaz tome je suspenzija Valjicu .I hajde nemojte srat ,uranili ste . Upamti sad ovo ,dobice vas Zrinjski na Grbavici kad vam bude najsladje ,vjeruj mi .Jer bolji su i od vas i od nas .Veceras da ja igrao Todorovic ,razvalili bi nas .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo katastrofa bezidejno totalno.. Čala ne rotira nikako igrače jedni te isti igraju konstantno
Hvala komšije, i gdje čuli i gdje ne čuli :)