Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svejedno jel 8,10,12,15 za ovakvog Zelhu je nedostizno
E, moja djeco. Ja se sjećam Osmanhodžića u dresu Slobode na Koševu kako mu sviraju offside na njegovoj polovini, tada nije ni bilo sudijskih komentatora... Ili recimo, na Koševu trener Sarajeva M. Varešanović se potuče s trenerom Širokog nasred travnjaka na poluvremenu i nikome ništa!
Ma žao mi Želje al brate ovaj novinar ko da sad sa klupe Želje dosao u redakciju i piše pristrano..postoje ljudi koji mogu o toj temi ali mi svi imamo svoje mišljenje i uvijek ce neko biti nezadovoljan i zakinut..
Kukuruz liga kukuruz sudije. sad pauza skoro 3 mjeseca. to nigdje u svijetu nema