Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bil dobra utakmica? Reko\' ja sikire i ćuskije.
Manijaci ( ali u pravom smislu te rijeci) iz straha da ne dozive jos jedan poraz nekulturom i divljanjem u Fojnici nisu dozvolili odigravanje finalne utakmice na 15. memorijalnom turniru Kenan Memija.
DANJU RADIM JA NA CRNO A NOCU NA BIJELO
Joj raja mene strah debakla, a jos ce se i Zijo isjeci ako zijanimo vise od 5 razlike, pa nas onda nema niđe. Nemoj Amare molim te!!!!
Posredstvom Eldina Bitićija poznatijeg kao TICA, Željezničar ide na renomirani turnir u Prištinu gdje će nastupati pored Željezničara Flamurtari, Gjakova, i domacin Pristina. Tica je odličan ambasador albanaca sa kosova koji u slobodno vrijeme kamatari kineze po dobrinji. Manijaci mogu da budu ponosni na svog VELIKOG VOĐU albanskog porijekla!
ova tekma ce biti u fojnici jel tako?? hoce li iko ici na tekmu??
Ovaj DINO se sam sa sobom dopisuje, koji bolesnik moras biti da to radis ?
ma šalim se ja, Sarajevo je za klasu bolje od Želja. samo mi je to teško priznati
Čuj nadam se dobroj utakmici hahaha možda zanimljivoj sa sikirama i ćuskijama
Dosta je bilo odine koliko nas sramotis ovdje, trazimo te a kad te nadjemo nalupacemo te da ti ne padne vise na pamet da sta pises ovdje pogotovo u nase ime. pitari
GLUP - GLUPLJI - MANIJAK , PITAR , BORDO ODIN ! !
@ 25.07.2010. u 13:05 GLUP - GLUPLJI - MANIJAK ! !
STA SE PROSIPAS KO GRAH IZ VRECE , STA AKO NISAM ODMAH SKONTAO STA ZNACI ONA RIJEC, AJD MALO OHLADITE SKRETNICARI,STA STE ME NAPALI. NADAM SE DANAS DOBROJ UTAKMICI, ODJAVA.
JA SAM NAJPAMETNIJI JA VOLIM SVOGA TORPEDA , JA VISE NE PRICAM SA VAMA , MENE BOLI PEDU KOLIKO MI GA UVALI OVAJ, SAD CU GA RECI MAMI...MAMMMMAAAA.,.,. MMMMAAAAMMMMAAAAAAAA.
BORDO ODIN 25.07.2010. u 12:46 @ 25.07.2010. u 12:05 \" EVROPESKE UTAKMICE \" IZMEDJU TA TVOJA DVA UHA NE VJERUJEM DA BI COVJEK MOGAO STO NACI . ____________________ HAHAHA MOJ ODINE KOLIKO SI PIGLU,STO SE IZVALJUJES BESPOTREBNO: EVROPESKE - EVRO (EVROPA) , PESKE (PESKO - DERPE)... CCCC....HAHAHHAHA....JOJ MAJKO DRAGA KOJI SI RETARD! __________________________________________________________ Jest ga Piponja uvalioooo...joj i mene ispred tebe boli...cccc...