Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu polarna zima ovo proljeće. Trenutno je -11, a do kraja sezone prognozira se još jači mraz :D
Borac je možda nafakaški pobjeđivo neke utakmice, ali oni imaju i kvalitet. Ja sve više imam dojam da u ovoj ligi svake godine mora biti nacionalno-rotacioni sistem što se tiče osvajača titule, kao i u svim drugim sverama života.
Borac ko niko namješta utakmice..uvijek pobjede u zadnjih pet min.najčešće iz penala :o
Široki ba prodaje utakmice + još je u šemi s kladionicama za ove ekstremne rezultate zbog kvota.U kupu su zapeli da izbore ev.plasman u Evropu.Uz sve uvažavanje Zvijezde realno nema ekipe u BiH koja može Široki napucat 6:1 jer ipak je to jedna od tri četiri najbolje ekipe u BiH.Ovo je za policijske istrage definitivno.Raja zanimaju me vaši komentari o ovome.
Ćuj žele pobjediti pa pobjedite mirza nekoga na strani brate mili vrijeme je
Mirza hvala sto Harisu Handzicu unistavas karijeru.........
Pazi zalizanog \"kontrolisani rizik\". Kakav ti je to vokabular,jeli ti to neko na papir napisao sta ces izjaviti seljacino?