Promovisana knjiga "Plava krv"
0
Sarač: "Pisao sam je sa strašću navijača Želje"
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast majstore nek si nam ziv i zdav.Zeljo sampion
Cuva bog zelju svog!..Neka si je napisao,svaka cast!!! ON JE LUD ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK
Iskrene čestitke autoru, nije mala stvar. A čovjek je samo stavio na papir svoje osječaje. Šta vas briga o prelomu, i štampi. Garant ga je Gojer pogur`o, al u curku. Dabogda ješ 55 godina pratio kako Vas deremo :). Sjever, istok, zapad.....bare.
Knjiga će planuti!!! Al BUKVALNO:))
cestitke..
ljubomorne duse mogu da ti ....pljunu pod prozor g-dine Sarac Hebo dtp , hebo shminku, bitna je ljubav... 1921..
Dževdet je pravo gradsko ime, ali s Kosova
da kazem POSTUJEM MESU JER JE JEDINI LJUDINA IZ OVE CIRKUS MONARHIJE ZVANE zeljeznicar A SVI OSTALI MI SE NA......... K....... VAHIDIN MUSEMIC JEDAN JE.
hahahahah jel ovo gospodar prstenova hahahhahahahaha mati draga daj recite da se ovo samo neko sali....
Aferim Đevdete :)
Sarajevo Sampion, krepo željo
Svaka čast autoru.Volim te Željo TM 87 Banja Luka
Bolje da je naziv knjige \"plava izdrkotina\"
...i krv svoju za plavu boju..
MA VI STE NASA SEVERINA .S.I.S.A.J. zeljo LEA LE !
Sve je to ok. Samo ne znam šta vam gojer ovdje predstavlja. Debeli krmak koji je prije rata navijao za Velež (isto kao i još jedan vaš navijač \"od malih nogu\" alija behmen)! Gradimire koji ti je sljedeći klub? Možda Čelik?
Sad skontah da nije pravo mjesto za komentar, pomislit ce neko da pljujem covjeka i njegovu knjigu. Ali palo mi je napamet kad sam vidio ovu koricu koja je vjerovatno radjena u PowerPointu pa u stampariji nekako uz borbu tehnicara montirana na format. Ne moraju knjige izgledati kao iz devedestih, usli smo u drugo desetljece 21. stoljeca.