Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navodno zbog Dzekinog dolaska..
Zene su cudna stvar. Gdje bi bio kraj Napoleonu da ga zene nisu izdavale.
Kako to možeš mala,čak si uspjela da posvađaš i dva drugaraaaaaaa
Koji je glupan taj Ronaldo,pa novinarka radila svoj posao,malo kritike mora moći podnijeti.Šta misli, da je zaštićen i da mu trebaju samo hvalospjeve sastavljat.Zena napisala istnu a istina najviše zaboli.
garant skontala da joj je Ikera kresno CR pod tusem i da joj je nabio rozine sa ovom skupom k.urvom sto ju je real kupio....
Ma to da skrene malo paznje na Ronalda! Nabaciva mu se? Moj Casilas nogiraj je?
nema vece kurave od tebe..a o egoizmu i prepotentnosti da i ne pricam.
Nemojte pricati da ovo nije istina.Danas je na dosta evropskih sportskih portala objavljena ova vijest,a i sam je Casillas potvrdio da je bilo trzavica izmedju njih dvojice ali da je navodno sad OK.Znaci i ako se ovo desilo prije 2 mjeseca ovih dana je to potvrdjeno pa je i samim tim vijest aktuelna.
znam da ste ovu vijest prenijeli sa nekog drugog portala , ali ovu svoju izjavu sara je dala prije jedno 2 mjeseca , pa mislim da ronaldo s pravom se ljuti baš ovih dana na tu izjavu ??????? niđe veze !
glupe novinarske price, obojica su demantirali ovo. smijesni ste
c.ronaldo trazio broj pa mu nisam da kad je vidio sta vodam..ne kao on heheh
@T4c1 Ona je djevojka Casillasa! :)
Je \'l mi može ko objasniti ovaj naslov? Sara Carbonero posvađala DEČKA Casillasa i Ronalda
Ovaj zenski anđeo bi posvađao i dva oka na jednoj osobii...
pali se na Cristiana ba! Nju dok Iker gu-zi, onda se dere, to Cristiano, to Cristiano, jače, udri me! Ma uopšte nisu posvađani u predobrim su odnosima. Samo novinari izmišljaju! Kad je ova Sara pljuvala po Ronaldu, Casillas je stao na stranu Ronalda :)
Pa Sa-x jel vas stid pojedine komentare ostavit, a moj ste uklonili u kojem sam rekao da nije ni cudo sto su svi na strani Caslillasa jer Ronalda niko ne voli...nabijemmmm vassssssss !!!!!!
Ma hoce mala da skrene paznju Ronalda pa da joj ga doticni slozi u pakas pa to izjavljuje!