Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko ce biti j3ban na ovoj tekmi. Ja se nadam da smo mi konacno postali j3baci a ne ravaku.
Mnogo si pametan brate! Da nisi mozda zavrsio neku skolu?
Zatim....Imamo trenera koji taj posao ne zna bas, a nema ni neki sirok izbor igraca. Razmislja bi li pozvao Misketa koji svojim pasom ili slobodnjakom moze odluciti svaku utakmicu(???) Razmislja da li da zove Misketa koji je rekorder po broju utakmica i broju datih golova za repku(???) Jedino su Lulici i Begovic u zadnje vrijeme standardno dobri... Grcka i Slovacka sigurno nisu ni svjetska, ni evropska klasa, i ne treba ih se bojati, ali se treba bojati nasih "nazor navijaca" i "nazor optimista" i njihovog "razvaljiiiivanja"svakog ko nam na put stane.
Jedan od najvecih problema nas Bosanaca je sto smo NERELANI. Dzeko se ne sjeca kad je dao go. Ibisevic se kroz maglu sjeca, Pjanic se povrijedio. Salihovic i Mujdza se povrijedili. Spahic igra lose. Ovi po Turskoj i Rusiji srednja zalost. Sve vijesti iz sporta zadnja tri mjeseca se svode na to koliko je ko od nasih uopste dobio minuta i koliko minuta neko od napadaca NIJE dao go. Odbrana nam je neuigrana i prilicno suplja. U Grckoj smo imali vise srece nego pameti, ali se o tome suti. Prica se o Lihtenstajnu i nekim tamo lijevim protivnicima na kojima se nabija gol razlika, sto ce i Grcka uraditi kasnije.
@ patriot Pa bolje je imati tezak raspored a slabe repke nego dobar raspored a teske repke
Ubit cemo ih k'o mraz paprike.
J.e.b.o ti santos i svi grci mamu ksd bude bolesna pod infuzijom
ma sta vam je kad vam ga miske 米西莫维奇 uvali
Mi ako Grke pobjedimo, a pobjedićemo samo ako se ne prepadnu, kao obično.. 101 Slovačka nas neće moći zaustaviti da budemo prvi..
GRCKA u srcu a bosna na qurcu.
Stvarno Santose?? na "korak" od Svjetskog??? ma daaaaaaaaaaj, nija valjda???!! ;)))
Grci prenose, ako ovu dobiju ostale (osim Slovačke) kao od šale deru i to im je 1 mjesto zagarantovano. A nama baraz.
BIH 3:0 Sirotinja
" SANDZAK JE UZ BOSNI CIJELII" No, Bosna nije uz Sandzak!!!!!!
igra u f.k. Borac iz banjalucke enklave.
Zma li iko ko je ovaj Cholempas? Nigdje ga nema, samo na ovom spisku. Gdje igra? I to svaki nas site prenio da ovaj igrac na spisku.!!
pozdravlja vas sr.pska nejac iz banjalucke enklave.. Moram li stalno napominjat.. Zapamtite vec jednom..