Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Koja nezahvalna budaletina. Pa Mourinho ga je doveo u United. Ti igrači kad odluče nekog da bojkotuju, onda ti nemaš šanse kao trener. Sljedeću utakmicu ce garant da rasture. Drago mi da im bar u Bayern-u to zasad ne uspjeva.
@vrhovni miš nema veze ko god da dodje s ovakvim Unitedom ne moze nista, a nepismeni igraco jesu najveca gamad Lesterovi otjerali Ranijerija, a nasi Susica
Guardiola nije bio uspjesan u Bayernu dijelom zbog igraca i ne prihvatanja njegove ideje i nacina igre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
)ebo sebe , a ti tomice haj na pos'o narednih 5-6godina za te pare
@burek1je1sa1sirom2 Izgleda da ti matematika bas i nije omiljeni predmet dok ovako racunas. 60 mjeseci po 400 eura je 24000 a 500.000 funti ti je 545.000 eura..
@burek1je1sa1sirom2 e evo meda ti odgovorim, izvini što si malo čeko :): doručak prespavam a legnem prije večere, tako da ima se , može se :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koji su to idioti...ne svi al...ima ih...na sta se klade ..