Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vincent Lombardi, jedan od najvećih trenera i ikona u povijesti američkog nogometa, jednom je rekao kako je "napad sistem, a obrana talent“. Pritom je opisao prirodu sporta – oni koji napadaju imaju zacrtanu akciju i opcije, a na obrani je da ih pročitaju.. ovom recinicom se najbolje opisuju odbrambeni igraci koje malo ko cijeni jer se na kraju broje samo golovi i asistencije... to bi trebalo uporediti sa presjecenim loptama i perfektnim uklizavanjem...
Razlika je samo što presječene lopte i perfektna uklizavanja ne dobijaju direktno utakmice. Nekada, da, ali golovi uvijek nose pobjede.
Momak je trafika.
Kad Sanchez ima problema da ga prodje ....
SEJO MAJSTORE UZ INAT ONIM STO TE NE VOLE
vojni analiticari koji vole fudbal vele...da ovaj tenk ni zolja a ni osa zaustaviti ne moze...