Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spahić i Džeko na aparatima u Dubrovniku
@Pink Guy a hahaha na poker aparatima
@sorabdrinaserb vlasi su valjali dva gola danas...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidjeti ovakav prizor kad reprezentacija BiH diže pehar - NEPROCIJENJIVO
@fazer Pa dobro razumijem te i znam zašto tako misliš. Tvoja intelektulna razina je na nivou predškolskog obrazovanja pa iskaljuješ taj svoj bijes zbog animoziteta prema srednjoškolskom obrazovanju. Što se tice muda, ok susretljiv sam spusit cu ih al tebi na usta :D
japanski :式子在理可吃 engleski:Kirin Cup bosanski: Zlatna Dzezva
Svaka čast i počast! Šetaći neka griju klupu. Ako im se nesviđa....
ZZZZZ MMMMM AAAAA JJJJJ EEEEE VVVVV IIIII
Zasto nije Salihovic dosao ?
Jobs EP , tu se okuplja seljadija raznorazna , za nas je SP jer mi smo metropolite , drzavljani svijeta. Milan Djuric - Karta za Moskvu!
Pa sve dobre uspjehe u kontinuitetu su odradili bez Kloca i Spahica. Tako da ta dvojica samo i unose nemir u timu. Hvala i dovidjenja
Ima pravde , Mehmed na aparatima , kako sad reci Dzeki da odmori? Ova 4 gola produbila komu , Mesa sad ili se budi ili gasimo aparate da ne trosis struju bezzze
Red bi bio da momci dobiju 70% para od prvog mjesta. Reprezentacija je vec dobila samim pozivom.
u brizi sam ... ima li neko informaciju da li u tzv pc imaju dovoljno haparata? eto ja cu jos da snizim cijenu jer znam da je kokuzluk tamo ...
@WBF ok cipiripi kako kazes a sta ste to vi uzeli? mozete samo kakvog popa za neku stvar da uzmete i to je to :))))))))))))))
@WBF cobane gdje ste to bili prvaci u paralelnom univerzumu? hahahahahaha pomracenje uma to je kod tebe izgleda djilkos
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od istoka do zapada svima milan zabija oooooo
Respekt. Nema se šta reći više. Dance u punoj snazi, izbaciti sa igračem manje, još na penale, što pokazuje dobar mentalitet za buduće pobjede. A onda domaćine nanjihovom terenu pred punim stadionom držati pod vodom cijelu utakmicu.
Mislim da Meša sad sasvim jasno vidi na koga može da računa u narednim kvalifikacijama. Gvožđe se kuje dok je vruće, a reprezentacija dok je mlada. Čestitke na igri i rezultatima.
250.000 $ je leglo za osvajanje, pa vi ismijavajte dusmani :)
Nagrada €250.000, nice!
Eke € .... pravac kod okuliste da vidiš razliku između dva znaka $ jarane $$$$$$$$$$$
@Kaladont čim sam napisao uočio sam grešku ali nisam znao ispraviti ili izbrisati isti.
Dosta, dosta pozitivnog sa ovog turnira.... I $250 hiljada u NS. Svi, koji su su dobili sansu, su i opravdali. A Bazdarevic je najveci dobitnik. Bravo!