"Plavi" se okupili na Grbavici
0
Šampion BiH počeo s pripremama za iduću sezonu
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo, pa nije to tema dana, vidis da se prica o fudbalu, a jesi glup a uz to i malouman. stvarnone vidim smisla da se mentalno retardirani i manijakalno depresivni likovi javljaju na ovom sajtu. idi pa se lijeci, mozda ti i upali, kontash?? duhhhhhhhhhhhhhh, ide li ti pjena iz usta?
*ebo te i mostar i papa i bosnjak
BANDA LOPOVSKA! dabogda ispali i to debakl dozivjeli u sred zenice
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Za pitar Hvala na zeljama i ako Bog da i vi i mi iduce godine zajedno u Evropu,da Bog da Sarajeva uvjek bilo sampion ako to moj Zeljo nije.Mislim da i ove godine ste morali biti u Evropi jer ste je zasluzili ali su vas momacki opljackali sa slucajem Gavaric.
Plavi lavovi ponosno trckaraju terenom, lezerno i neoptereceno. PS fali nam jos pojacanja!!!!!
dzeko dijamant!
djaba treniraju. u Evropu nece sigurno. para za adaptaciju gradskog stadiona na kome igraju pitari nema. mozda da seljovci igraju na bilinom polju ako im oni stochari tamo dozvole.
se nebude islo u europu kakvi su ovi u savezu nece miko nigdje a onda i liga gubi smisao
ZELJI SVE NAJBOLJE U NAREDNOJ SEZONI A PIPU BRZO OZDRAVLJENJE .
NKZ i HAJDUK ! to su moji timovi na ovim prostorima ! forrrzaaa !
Sretno plavi , aBd da odbranimo titulu , uzmemo duplu , i sto dalje doguramo u LP (:
šef stručnog štaba Amar Osim, biti na probnom radu naredna dva-tri dana. Nakon toga će Osim odlučiti koji će to igrači u ponedjeljak krenuti u Fojnicu gdje će se \"plavi\" pripremati cijelu narednu sedmicu. pa kod kojeg se igraca moze vidjeti kvalitet u dva-tri dana u nasoj ligi.......uzas..... cuj na probi dva-tri dana.....Boze me sacuvaj nacina odlucivanja....... pa najbolje se vidi po Dzeki kako imaju ukusa ............. MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO !!! SRETNO PLAVI !!!
Ja sam gay
hvala pitar........