|

"Samo želim da Inter konstantno pobjeđuje"

"Samo želim da Inter konstantno pobjeđuje"
0
T
Totalsport
9.1.2011. u 10:20
1
komentara
0

dijeljenja
"Samo želim da Inter konstantno pobjeđuje" Foto: AP
Veza između dva nogometna trenera, Leonarda i Josea Mourinha, je čvrsta i prava prijateljska, a odnos se dodatno pojačao nakon što je Brazilac sjeo na klupu milanskog Intera.
I sam Leonardo je nedavno izjavljivao da mu je dojučerašnji trener Intera Mourinho mnogo pomogao u pripremi dolaska na novu dužnost, pa je tako spomenuo "mi smo prijatelji, a sadašnji Realov trener bio je vrlo otvoren prema meni i puno mi je pomogao u prilagodbi na Inter".

Na taj odnos i na Leonarda osvrnuo se i Mourinho:

"Imam lijepi, ugodni odnos s Leonardom, a stvoren je dok sam ja radio u Interu, a on u Milanu. Eto, pa neka sada neko priča kako se svađam sa svim trenerima oko sebe", započeo je Mourinho i nastavio:

"Pričali smo mnogo, pitao me neke stvari o Interu i želio sam pomoći u vidu savjeta. Razlog je jasan, radio sam to zbog njega, ali još više zbog Intera. Kada sam otišao iz tog kluba Inter je dobio jednog strastvenog navijača u meni. Pratim svaku utakmicu i želim da stalno pobjeđuje. I zbog navijača i zbog mog predsjednika Morattija. Da, smatram ga mojim", rekao je Mourinho.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...