Iznosi "prljav veš"
17

Sammir piše autobiografiju: Zgadili su mi se ljudi iz Dinama

N. K.
Sammir (Foto: EPA-EFE)
Sammir (Foto: EPA-EFE)
Nekadašnji Dinamov igrač Jorge Sammir (33) u intrevjuu za Večernji list otrkio je kako će iznijeti "prljavi veš" iz svlačionice zagrebačkog kluba.

Iskusni nogometaš burne biografije i aktuelni član Lokomotive iz Zagreb priznao je da potencijal koji ima nije iskorišten do kraja.

"Smatra da nije, iskreno. Da sam dao sve što sam mogao, ne bih danas igrao ovdje. Međutim, kada sam bio najbolji, nisu željeli da me prodaju. Svi su tada govorili da previše izlazim, da pijem, ali Dinamu je bilo u interesu da se takva priča o meni potencira jer je imao ponude za mene, ali nije želio da me proda", rekao je nogometaš koji je čak zaigrao i za reprezentaciju Hrvatske.

Sammir je otkrio da ipak ide na utakmice Dinama.

"Odem kada nemam šta da radim. Tek kada odete iz kluba, saznate neke stvari, i onda vam se sve zgadi. To se ne odnosi na klub Dinamo, nego na ljude koji su tamo radili. Neću reći na koga mislim, napisat ću knjigu, autobiografiju, uskoro, i u njoj sve otkriti. Već tri-četiri mjeseca razmišljam o tome, razgovaram s ljudima, kažu mi da je to dobra ideja", poručio je Sammir.

U razgovoru za Večernji je podvukao kako se divi Dennisu Rodmanu, za kojeg tvrdi da "radi ono što želi, kako i on sam razmišlja".