Nogomet
0

Sammer: Neće biti nikakvih razgovora s Pepom o Barceloni

Totalsport
Matthias Sammer (Foto: AFP)
Matthias Sammer (Foto: AFP)
Mnogo se uoči dvije polufinalne utakmice Lige prvaka, između nogometaša Bayerna i Barcelone, govorilo o tome hoće li Josep Guardiola pomoći savjetima nekoj od strana.

Do prošle sezone Guardiola je bio itekako uspješni trener katalonske ekipe, a potom je otišao s te dužnosti i od posla pauzirao sve do prije nekoliko mjeseci. Onda je postignut dogovor s Bayernom, kojeg će službeno preuzeti na kraju aktuelne sezone.

"Nećemo s Pepom progovoriti nijednu riječ o Barcelonu prije naših utakmica" decidirano je rekao sportski direktor minhenskog kluba Matthias Sammer, nekada itekako uspješan nogometaš. "Bilo bi to narušavanje svega onoga što je ostalo između njega i Barcelone, a to je velika ljubav".

"Ionako mnogo toga znamo o Barceloni. Naše je pripremati se za što kvalitetnije dvije utakmice protiv Barcelone. Moramo biti na tragu svega onoga dobrog što smo pokazali u četvrtfinalu protiv Juventusa, pa i biti bolji od toga. Poznata je stvar koliko je Barcelona na visokom nivou, koliko ima dobrih igrača i kakav je Messi. Mislim da je sve više-manje poznato. Znaju oni mnogo o nama i mi o njima. Bit će to lijepo polufinale", zaključio je bavarski sportski direktor.

Prva se utakmica igra idućeg utorka, a domaćin joj je njemački prvak.