Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala ti za go na derbiju i sretno u nastavku karijere, a kapacitet za FKS nemas, realno.
a i valj'o je samo da sruši željezničar nek mu je sretno
cuj njih Belosevic im nije valjo, o majke ti, pa prvi strijelac kluba njima ne valja, pa ko vam valja, ko ce vam sad dati gol kakao nema belosevica i huejnovica? Škoro mozda?
Jedino ce faliti Huseinovic,ovo su bila pojacanja Sarajeva ccccc,jos da otjeraju Ademovica,Zlatkovica pa takvih igraca ima ovdje na izvoz ne mogu da vjerujem da ih dovedemo iz srbije i njihove najace reference su proso skolu zvezde i partizana!Pa mi smo u jugi dovodili igrace iz Konjica,Zivinica,Zavidovica,uz nas pogon smo titule osvajali i imali reprezentativce.U ovoj cirkus drzavi vise igraca u mladoj reprezentaciji ima svaki seoski klub od Radnika,Rudara,Zvijezde itd..
Stvarno ovi igraci Sarajeva se puno bolje prodaju od nasih. Ovaj nam zabi gol, nikakav igrac i pravac Austrija, a nas najbolji igrac u RNK Split. Stvarno smo pali na niske grane!
Svi ste vi strucnjaci, navijaci :D vi znate ko zna igrat a ko ne zna.. vidjeli stadiona Kosevo niste kamoli igrali lopte 90Min. U FKS najavili promjenjivo oblacno vrijeme uz mogucu kisu pracenu grmljavinom, javlja raspad.ba
Ti si Nuanoviću imao sreće da kao ispodprosjećan igrač zaigraš u VELIKOM KLUBU kakav je FKS, za razliku od Zebe koji je dosta bolji od tebe, ali je u karijeri igrao za vrlo male ekipe (Izdajnik, Maribor, Zrinjski i Split)....., bitno je imati sreće u životu, a ti si je Nuhane očigledno imao..... Sretno ti u Austriji.....
Sta je sa Cizmicem?
Po meni uprava radi odlican posao,rjesili se Belog koji ima samo dobar sut,a ostalo nema,nerviro me je u par tekmi al mu opet hvala,ja mu zelim srecu....A ovom parmaku hvala sto je skretnicarima uv.alio,nisi za Sarajva nek je sa srecom.
eto vam Derbi,nabite ga sebi na onu stvar
fantazija, sada nam slijedi borba za opstanak... ja politike vođenja kluba i govana
SRETNO SAMIRE .
vi se ba sami provaljujete s ivicom,savezom itd,niko vas ne mora ismijavat,sami to radite
Vidi ti samo ovih glu*ih navijaca malog selje kako pokusavaju ispasti duhoviti sa spominjanjem svog tatice, njegovog sina i saveza.... Navijaci Sarajeva se neizmjerno mnogo zahvaljuju Nuhanovicu jer napusta nasu svetinju. Nikada i nije bio kapacitet za FKS. Bio je dovoljan da nag*zi malog selju, i zato mu mnogo hvala, ali neka njega sto dalje od FKS. Ista situacija je sa Karamaticem, Gujicem, Diattom, Krpicem i Belosevicem. Realno, samo zalimo za SH7.
vec sedmi igrac,oooo ivica i savez,sta nam to radite vi ste sve krivi smrc!sve je nama ovo nenormalni savez napravio sve smrc
sarajevo su napustili zvanicno: karamatic, gujic, krpic husejinovic, belosevic, diatta i nuhanovic. znaci sedmi, a ne drugi. :)
Mogao si nama dati gol i sad bjezis???? Ma vrati se da te isamaram!!! Kako te nije stid bilo donijeti onu nezasluzenu pobjedu Sarajevu? KAKO????