Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasri! NASEREMO ti se u usta!
Igru Nasrija i Francuske ostavimo po strani. Novinari su najveće ljudske spodobe. Čast rijetkim izuzetcima, ali oni bi za sitne pare objavili i maminu golu guzu, samo da prodaju komad papira. Smeće.
Ne znam po čemu si ti zaključila da ja nemam djevojku. A nešto što se zove cura mi i ne treba. Ti sebe nazivaš curom i macom?! HA HA HA! Grohotom se smijem! Pa vidiš da si u zadnjem postu sama priznala da si \"maca\" (da ne kažem sponzoruša), za koju trebaju pare da bi se održavala veza. HA HA HA!!! Pa sve sam objasnio u prvom postu, normalan narod je odmah shvatio, ali ne i ti. Ti si morala dokazati da si sponzoruša. Dobro, ovo nek ti bude škola. Ajde sad se malo smiri i odmori, postaješ peglativna.
Pa zaradi pare kokuze, bices manje frustriran i moci ces sebi da priustis curu kakvu zelis. Ako nemas dovoljno za odrzavanje, nađi kakvu ruznjikavu streberku, one nisu skupe. Nisu mace za svakoga
Da ti nisi ono što sam napisao u prvom postu, ni tvoj odgovor na moj prvi post ne bi bio onakav! Keep calm and carry on!
Jesi levat i to teski, ne zato sto nemas pare, nego sto me uposte ne znas a lijepis mi etiketu sponzoruse. Nasrijeve sam neke intervjue gledala, cini se kao stabilna osoba, svoj i pribran, na pare nisam ni pomislila. Al nek si meni šukno, svaka cast
Nisam levat, samo nemam pare. Eto šta si namirisala na meni. Ali nema veze, znaš kako kažu: \"Ko se ljuti, uvalim mu kruti!\".
reci ti meni, jesi li za fuka? :D
Na tebi sam namirisala da si teski l.e.v.a.t, odmah mi se gadis, vjerujem da nisam jedina
Ima pare, eto šta si ti namirisala! Ccc...
Ovaj mali teski kuler, ima nesto
glupane i majmune nasri varalice
eto ti ga sad NA
NASRI j*e*b*e*m ti pleme umrlo
i ovaj mi ima odurnu facu... mozda je regularan lik, ali je onako na prvu bas oduran
dodje djavo po svoje, ionako niste zasluzili da budete na euru to je cinjenica tata platini vas je ubacio kao i mnoge neke druge zato i jeste europsko prvenstvo truba, ni blizu i kvalitetu kao prijasnjih godina kada su tekme bile bolje jer nema timova koji su zasluzili ali su osteceni usljed nepravde prema njima. I da drago mi je da vas je spanija otresla ljudi su sa pola snage igrali